Göksu yine gururlandırdı...

Göksu yine gururlandırdı...

Göksu Üçtaş Şanlı, Mersin'de yapılan Türkiye Cimnastik Şampiyonası'nda 2018 Artistik Cimnastik büyükler kategorisi şampiyonu oldu.

05.03.2018

Bolu Gençlik Hizmetleri  ve Spor il Müdürlüğü Sporcusu olan Göksu Üçtaş Şanlı, Mersin'de yapılan Türkiye Cimnastik Şampiyonası'nda 2018 Artistik Cimnastik büyükler kategorisi şampiyonu oldu.

 

Cimnastik Türkiye Şampiyonası 2-4 Mart tarihleri arasında Cimnastik Salonu'nda yapıldı. Türkiye geneli  444 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular Artistik, Ritmik, Trambolin ve Aerobik Cimnastik dallarında yarıştı.

 

Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan Cimnastik Türkiye Şampiyonası Mersin'de başladı. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu’nda tüm kategorilerde yapılan Cimnastik Türkiye Şampiyonası'na, katılım yüksek oldu. Bolu Gençlik Hizmetleri  ve Spor il Müdürlüğü Sporcusu olan başarılı cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı, 2018 Artistik Cimnastik büyükler kategorisi şampiyonu olarak bir kez daha Bolu’yu gururlandırdı.

 

 Yarışmalar 4 Mart  Pazar günü yapılacak olan müsabakalarla sona erdi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BRGGU