GOLCÜLER GOLA UZAK

GOLCÜLER GOLA UZAK

Boluspor Trendyol 1. Ligde play-off'u sonuna kadar zorlarken, ekibimiz gol yollarında bir türlü sorunları aşamadı.

05.03.2024

Boluspor Trendyol 1. Ligde play-of'u sonuna kadar zorlarken, ekibimiz gol yollarında bir türlü sorunları aşamadı. İlk yarıda golden uzak isimlerin yerine transfer edilen yeni golcülerde henüz bu soruna çözüm olmadılar.

Boluspor sezon başında kadrosuna dahil ettiği iki golcü Adel Bettaieb ve Bevic Selad Moussiti Oko ile devre arasında yollarını ayırmış bu oyuncuların yerine Vüsal Isgandarli, Hüsamettin Yener ve Petar Gigic'i kadrosuna katmıştı. İkinci yarıda 8 maçı geride bırakan kırmızı beyazlılar gol yollarında da henüz bu isimlerden faydalanamadı. Büyük umutlarla transfer edilen Vüsal Isgandarli, Hüsamettin Yener ve Petar Gigic süre aldıkları maçlarda gol sevinci yaşayamasalarda, bu yükü büyük oranda savunma oyuncuları çekti.  Bu oyuncularla birlikte yine devre arası transferi rakip kaleye en yakın isimlerden Daniel Avramovski'de forvetlerin aksine en skorer isimlerden oldu. 

KALAN 9 MAÇTA ONLARDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Genelde duran toplardan gol atmayı başaran Boluspor'un ligde kalan 9 maçında 3. bölge oyuncuları Vüsal Isgandarli, Hüsamettin Yener ve Petar Gigic'in önümüzdeki maçlarda devre girmesi bekleniyor.  Boluspor ikinci yarıda oynadığı 8 maçta 10 gol kaydetti. Bu sezon 4'er gol kaydeden stoperler Naby ve Posmac "en golcü" oyuncular konumundalar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KZTNJ