HAKEM SUAT ARSLANBOĞA !!

HAKEM SUAT ARSLANBOĞA !!

Özer Yıldırım yazdı...

28.02.2022

Evet!

Altaş Denizlispor - Boluspor maçını değerlendirmeden önce, hakem Suat Arslanboğa hakkında biraz konuşalım.

Bekim Balaj'ın attığı buz gibi golü iptal ederek skora direkt etki eden Suat bey, hakkımızı yemiş, golün üstüne yatmıştır.


Ayrıca, maçın ilk devresinde Oğuz Yılmaz, Emre Sağlık ve Ömer Şişmanoğlu'na sarı kartlarını kullanan hakem Arslanboğa!, ikinci devre cebinde akrep misali haketmesine rağmen bu üç oyuncudan  en az birini, ikinci sarıdan oyundan atamadı.

Geçen yıl Balıkesirspor'un, A. Demirspor' maçında rakip oyuncunun geri pası sonucu bulduğu golü iptal ederek herkesi şok eden hakem Arslanboğa'ya Samsun hocası Ertuğrul Sağlam söyle demişti; " Türk futbolu ve hakemliği adına bir skandal"

2019'da süper ligde derbilerde verdiği kararlar nedeni ile kızağa çekilen Arslanboğa, hakemliğinin üstü çizilmesine rağmen bazı lobilerce tekrar maç aldı. Size yakıştı ama biz Türk futboluna yakıştıramadık hocam.


Boluspor bu ligin tek küçük kent takımı diye paçasından tutup aşağıya çekme işini başlatırsan, Boluspor ismi, sizin ve çirkin lobilerinin boğazından kolay kolay geçmez. Söyleyelim...

 

Maça baktığımızda ise, sağ ve sol kanadını artık çok iyi kullanan Boluspor, Hakan Billgiç'in Odise Roshi'ye gereksiz yakın oynamasını bir türlü çözemedi ilk devre. Hakan'ın ileri çıkarken Roshi'nin nerede ise ayağının dibinde oynaması bizi en az 2 golden etti.
Kaptırılan toplarda da 60 metre depar atmak zorunda kalan Bilgiç, kendini yordu. 

 

Altı numara oynamayı seven Bregu ise bu maçta etkili olamadı maalesef. Bregu'dan başlaması gereken ataklar,Gökhan Karadeniz'in orta alanda oluşan boşluğu doldurmak için ekstra efor sarfetmesi ve top alamaması nedeniyle etkisiz kaldı.

 

Yorulan orta sahamız, geri dörtlüye yardım edemedi. Alan genişleyince üzerimize cepheden gelen ataklar bizi hataya zorladı. Bu bölümlerde Tugay Kaçar ve Ali Keten düşünülebilirdi.

Bizim açımızdan gerçekten günü değil, ligi kurtarma maçı olabilirdi. Olmadı.

Beş maç aradan sonra mağlup olmak çok doğal, lakin bu maçta verdiğimiz 'Sos' lar devam ederse oyun anlamında sıkıntı yaşayabiliriz. 

Saygılar herkese...

 

MURAT YILMAZ

MURAT YILMAZ
2022-02-28 12:06:00

Sayın yorumcu sağ ve sol kanatını artık çok iyi kullanan sözünüze katılmıyorum. Zira roshi sağ kanatta hiç faydalı olmamasına rağmen sorun yok nasıl diyebiliyorsunuz? Roshi ve bregu oynadığında zaten 9 kişi oynuyoruz. Bregu ve roshinin kanat oyuncusu olarak yapması gereken forvetlere isabetli orta yapmalarıdır. Siz bu oyunculardan ne zaman isabetli orta gördünüz, roshi adam geçemez, adam eksiltemez orta yapamaz. Bregunun tek yaptığı sol ayağından sağ ayağına topu alıp uzak kale köşesine vurmak. Başka yaptığını görmedim. Bu adam sadece kendine oynuyor. Kanat futbolcuları asist yapar, bizim kanatlar kaç asist yapmış isterseniz bakın. Golcümüz onlardan daha iyi asist yapıyor. Buna seyirci kalan bir kenar yönetim ve maalesef bunları seyreden yönetim kurulu, Allahtan gökhan karadeniz gelimiş te bu kazmaların yapacaklarını biraz olsun yapmaya çalışıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 3UEZT