Hala Neyi Saklıyorsunuz?

Hala Neyi Saklıyorsunuz?

Boluspor'un Bu haftayı maç yapmadan geçirecek olmasından dolayı Şanlıurfaspor ile hazırlık maçından da basın, taraftar kimsenin haberi yine olmadı!

21.08.2021

Daha önce  yapılan hazırlık maçından kimsenin haberi olmadığı gibi Şanlıurfaspor ile  yapılan hazırlık maçından bile kimsenin haberi olmadı.

Sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarını kimseye haber vermeden yapan Boluspor,O kadar gizli saklı tutulmasına rağmen sezonun ilk maçında oynadığı Balıkesirspor maçında saklanacak ve gizlenecek bir takım olmadığını gösterdi.

Sezonun ikinci maçını BAY olarak geçirecek olan kırmızı-beyazlı ekip bu arayı iyi değerlendirmek için Tff 2. lig takımlarından ŞanlıUrfaspor ile karşılaştı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bolu halkından ve basından gizlenen maçı Urfa sitelerı şu şekilde duyurdu.

 

Şanlıurfaspor TFF 1. Lig takımını devirdi

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Şanlıurfaspor, Bolu spor’u 1-0 yendi.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, hazırlık maçında TFF 1. Lig takımlarından Bolu spor’u ile Bolu Atatürk stadında karşılaştı.

Maça Şanlıurfaspor takımı şu 11’le başladı. Mucahit, Çağlar, Erkan, Vedat,Çakır, Raşid, Samed, Devrim, Munammed Enes ve Caner sarı yeşilli ekibimiz TFF 1. Lig ekiplerinden Bolu spor’u 1-0 yendi.

Maçta son sözü Şanlıurfaspor’dan Devrim Taşkaya söyledi. Ankara Keçiörengücü spor’dan transfer olan orta saha oyuncusu 70. Dakikada topu ağlarla buluşturdu ve Şanlıurfaspor’un 1-0’lik galibiyetini ilan etti.

Şanlıurfaspor 4 hazırlık maçı yaparak 2 galibiyet 1 beraber 1 mağlubiyet elde etti.

urfanatik.com

Haber :Oğuzhan Serçe

M.T.

M.T.
2021-08-22 23:19:36

Yönetimin bu tavrı yüzünden almak üzere olduğum kombineden vazgeçtim ve uygulamadan çıktım. Madem maçlara gelmemiz istenmiyor, bizde gelip kimseyi rahatsız etmeyiz. Kendileri oynar kendileri izlerler. Çok ayıp ya. Urfa sitesinden okuyoruz. Suç sizdede var sevgili basın. Tek satır haber yapmayacaksınız, olumlu yada olumsuz. Zaten ulusal basına fark atacak kapasitedeki Boluspor duayeni yazarkarımızda tek satır yazmıyor ve bence protesto ediyorlar. Muharrem hocam dayanamayıp yazmış kaç hafta sonra ama yine anlayan/anlamak isteyen yok.

bolulu

bolulu
2021-08-22 14:48:14

https://www.youtube.com/watch?v=u-V_U2znFRE arkadaşlar maçın 16 snlik özet görüntüsü herzamanki gibi 1-0 yenilmiş bolu bide golü yerken teknik direktörümüz sn rehanın ne yaptığına bi bakın şaka gibi bi takım şaka gibi kaleci disiplin 0

bolulu

bolulu
2021-08-22 14:26:51

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok istediğin kadar saklayın mal ortada (yanlış anlaşılmasın)rezil futbol beş para etmez transferler oyundan taktikten bi haber görevi para cukcuklamak olan reha ve arkadaşları işte olayın özeti bu.abat çarıkçının son senesindeki gibi parasını kurtarma derdinde gibi geldi .inanın şu aldıkları oyuncuları 3 lig takımları almaz siz a canlı ahmet çelik talha odoh böle oyunculura duydunuzmuz ligde kendi takımlarında ne kadar çöp varsa aldılar.kıçı kırık balıkesir bile yendi bolusporu bırakın yenmeyi pozisyona girebildimi oda yok .reha ya sorarsan ders oldu tokat oldu selamun aleyküm dedi falan filan.zaten boluspor golü yedimi ben izlemiyorum nezaman golu yedi maç bitti 2 senedir başka bi deyişle rehamorinho geldi geleli böle.bu kadar elştrilip başarısız olan 2 senedir takıma bi arpa boyu yol aldıramayan bi adamın hala ısrarla takımın başında bulunması görevine devam ettirlimesi şaka gibi bi durum.taraftarda umudunu kesmiş durumda.inşllh tuzla maçı böle olmaz.gerçi rehamorunhonun maç sonu demeci hazırdır

Taraftar

Taraftar
2021-08-21 20:47:32

Yönetim tavrını koymaya devam ediyor hiç bir müsabakadan ne basının nede bolu seyircinin haberi var ama bu tavır nereye kadar devam edecek seyirci maça gelmeyince yakınırsınız bu durum kim için iyi olur takım adına iyi olacağını düşünmüyorum yönetim milleti futboldan soğutuyorlar başınızı öne eğin iyi düşünüp iyi karar verilmesi gerekiyor yoksa bu durum hiç açıcı değil yönetim uykudan uyanın bu sene lig çok zor beyler

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZSAXM