Hamzabey Köyü Hazırlıklarını Sürdürüyor

Hamzabey Köyü Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şampiyon Köyler Turnuvası'na Sayılı Günler Kala Hamzabey Köyü Hazırlıklarını Sürdürüyor

04.07.2024

Şampiyon Köyler Turnuvası'nın başlamasına sayılı günler kala, Hamzabey Köyü Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ahmet Çetin , turnuva öncesinde takımda yer alan futbolcularla birebir görüşmeler yaparak turnuvanın önemini anlattı.

Başkan Ahmet Çetin, yaptığı açıklamada bu sene iddialı bir takım olduklarını belirtti. "Takımımız bu yıl büyük bir azim ve kararlılıkla çalıştı. Turnuvada önemli başarılar elde etmeyi hedefliyoruz," dedi.

Başkan Ahmet Çetin, Hamzabey Köyü'nün turnuvada güçlü bir performans sergileyeceğini vurguladı. Başkan Ahmet Çetin , takımın hazırlık sürecinde yoğun antrenmanlar yaptığını ve futbolcuların motivasyonunun yüksek olduğunu söyledi. "Takım ruhunu ve dayanışmayı ön planda tutarak çalıştık. Her oyuncumuzun turnuvaya en iyi şekilde hazırlandığına inanıyorum," diye ekledi. Ayrıca, takım kaptanı Mustafa Uygan da açıklamalarda bulundu: "Başkanımızın ve teknik ekibimizin desteğiyle bu sene turnuvada en iyi performansımızı sergileyeceğiz. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Herkesin desteğini bekliyoruz." Hamzabey Köyü Futbol Takımı, turnuva öncesinde son hazırlıklarını tamamlarken, köy halkı da takımlarına olan inançlarını ve desteklerini dile getirdi. Turnuvanın başlamasıyla birlikte Hamzabey Köyü'nün güçlü rakiplerine karşı nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu R9TSF