Haydi Bolu artık Boluspor için kenetlenme zamanı

Haydi Bolu artık Boluspor için kenetlenme zamanı

Bu sezan Savaş Abak'ın başkan olmasıyla birlikte tüm imkansızlıklara rağmen ligde güzel bir ivme yakalayan takımımıza Bolular hak ettiği ilgiyi göstermeye başladı

11.01.2023

Bu sezan Savaş Abak'ın başkan olmasıyla birlikte tüm imkansızlıklara rağmen ligde güzel bir ivme yakalayan takımımıza Bolular hak ettiği ilgiyi göstermeye başladı. Yakalanan bu birlik havası takmımızıda ateşlerken bundan sonra ki tüm maçlarımız final havasında geçecek ve Boluspor sevdalıları özellikle evimizde ki maçlarda stadyumu tıka basa dolduracaklar.

Bolumuzun ve ülkemizin en güzide taraftar grupları arasında yer alan taraftar gruplarımız ise hiç bir beklentileri olmadan gece gündüz demeden bu heyecanı canlı tutabilmek için çalışıyorlar. Tarattar gruplarımızda tüm Bolulu vatandaşları maçlara davet ederek destek çağrısında bulunuyorlar. Boluspor yönetimide taraftarlarımızın maç izlerken rahat bir ortamda olmaları için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

SAVAŞ BAŞKANA VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMA ZAMANI....

Özellikle ekonomik anlamda zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde Bolu'nun yetiştirdiği başarılı işadamımız Savaş Abak elini değil kellesini taşın altına koyarak Boluspor'u sahipsiz bırakmadı. Hal böyle iken Bolululara Boluspor sevdalılarınada takımına sahip çıkması gerekiyor.

ÇAĞRIMIZDIR...

Biz buradan şu çağrıda bulunuyoruz. Bundan sonra özellikle evimizde oynadığımız maçlarda Savaş Başkanımızı ve takımımızı yalnız bırakmayalım. Çoluğumuzla çocuğumuzla stadyumumuzu dolduralım. Şuna gönülden inanıyoruz ki bu birliği sağladığımız taktirde takımımız yıllardır özlemini duyduğu Süper Lige 'merhaba biz geldik' diyecektir.

bolu gazetesi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu X49C5