“HEDEFLERİMİZ İÇİN CİDDİ PARALAR SÖZ KONUSU”

“HEDEFLERİMİZ İÇİN CİDDİ PARALAR SÖZ KONUSU”

Futbol Şube Sorumlularından ve Transfer Komitesi Üyelerinden Samet Karakış,Antalya kampında açıklamada bulundu.

06.01.2023

Futbol Şube Sorumlularından ve Transfer Komitesi Üyelerinden Samet Karakış, Boluspor’un hedeflerini gerçekleştirebilmek için desteğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Büyük ticaret ve iş adamlarının yardımına ihtiyacımız var. Siyasi olarak da yardıma ihtiyacımız var. Bu mali yapıya yardımcı olunursa, daha iyi yerlere çıkacağız” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş – Fahri Gündüz

Boluspor’un Antalya Belek’teki kamp çalışmaları Cuma günü yapılan antrenman ile devam etti. Futbol Şube Sorumlularından ve Transfer Komitesi Üyelerinden Samet Karakış, kampı ve takımı değerlendirdi.

“HEDEF DOĞRULTUSUNDA İLERLEMEYE BAŞLADIK”

Boluspor’un hedefler doğrultusunda ilerlediğini ifade eden Karakış, “İlk olarak mayıs ayında Savaş Başkan ile göreve geldik. Yönetici arkadaşlarla. Zor bir süreçti. Finansal sıkıntımız vardı. Sonra hedef koyarak, hedef doğrultusunda ilerlemeye başladık. Tesislerimizi yaptık. Gidecek arkadaşlarımızı gönderdik. Yaklaşık 15 tane arkadaşımızı gönderdik. Bunların paralarını ödedik. 13-14 tane transfer yaptık” dedi.

“TAKIMIN HAVASI İYİ, KAMPIMIZ DA İYİ GEÇİYOR”

Kampı da değerlendiren Karakış, “Koyduğumuz hedeflere yakın bir yerdeyiz. 1 puan aşağı, 1 puan yukarı. Şimdi hedefimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Transferlerimizi yaptık, kampımıza yetiştirdik. Gayet iyi gittiğimizi düşünüyorum. Takımın havası iyi, kampımız da iyi geçiyor” ifadelerini kullandı.

“HEDEFLERİMİZ İÇİN CİDDİ PARALAR SÖZ KONUSU”

Takımın desteğe ihtiyacı olduğunu da işaret eden Karakış, “Bolu için Bolu adına, yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biraz büyük esnaflara, büyük ticaret ve iş adamlarının yardımına ihtiyacımız var. Siyasi olarak da yardıma ihtiyacımız var. Hedeflerimiz için ciddi paralar söz konusu. Bu mali yapıya yardımcı olunursa, daha iyi yerlere çıkacağız. İnşallah Boluspor’umuzu Süper Lig’e çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FRHK5