Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 14 Nisanda Başlıyor

 Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 14 Nisanda Başlıyor

Bolu’da oynanacak olan Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final müsabakalarında 15 Nisan Pazar günü oynanacak olan final maçının saati 16.00’ya çekildi. Saat değişiminin nedeni müsabakanın TRT Spor’dan naklen yayınlanacak olması.

13.04.2018

“Dörtlü Final” yarı finalinde Beşiktaş Mogaz ile Selka Eskişehir Hentbol SK eşleşirken, B.B. Ankaraspor ile Göztepe yarı finalin diğer maçında karşı karşıya gelecek. Yarı final maçları 14 Nisan Cumartesi günü, final maçı ise 15 Nisan pazar günü Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda oynanacak. Müsabakalarda son 10 yılda şampiyonluklara ambargo koyan Beşiktaş’ın da yer alacak olması final four maçlarına ayrı bir anlam katacak.

Program şöyle:

Yarı Final – 14 Nisan Cumartesi

16.00: Beşiktaş Mogaz – Selka Eskişehir Hentbolspor

18.00: Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor – Göztepe

Final – 15 Nisan Pazar

16.00: Beşiktaş Mogaz/Selka Eskişehir Hentbolspor galibi –  Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor/Göztepe galibi

Yaklaşık 300 polis görev yapacak

Final Four maçları öncesinde Bolu’ya yakın illerden şehre Beşiktaşlı taraftarların akın yapacağı öğrenildi. İstanbul, Bartın, Düzce, Kdz. Ereğli ve Gerede’den çok sayıda taraftarın Beşiktaş’ı destekleyeceği öğrenilirken maçlara girişlerin ücretsiz olacağı öğrenildi. Diğer yandan Göztepe taraftarlarının da Bolu’da kalabalık sayıda olması bekleniyor. Daha önce Beşiktaş ve Göztepe taraftarları arasında yaşanılan olaylar nedeniyle Bolu Emniyetinin 2 gün boyunca geniş güvenlik önlemleri alacakları ve salonda yaklaşık 300 polisin görev yapacağı açıklandı.

Özel Haber-Barış GÜZELTÜRK

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YQCKO