HERŞEY TAMAM BİR EKSİK

HERŞEY TAMAM BİR EKSİK

Metin Akgün yazdı...

31.08.2020

Boluspor’a yeni bir Başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir teknik ekip geldi. Bir anda Bolu’nun havası değişti. 
Önce store’de ürün fiyatlarının yüksek olduğunu söyledik ve yönetim tarafından gereken yapıldı. Fiyatlarda %50’ye varan indirimler uygulanıyor. Bolu halkı, yönetim, futbolcular, siyasiler ve bir çok dernekler, ürün satın alarak Boluspor’a destek verdiler. Ve vermeye de devam ediyorlar.

 

Sonra Beypiliç ile isim sponsorluğu açıklandı. Herkes sponsorluk ücretinin az olduğunu dile getirsede, bu ücretlerin hafife alınacak ücretler olmadığını hatırlatmak isterim. Beypiliç ve bir çok firmalarımız ilk defa değil geçmiş dönemlerde de çoğu kez Boluspor’a destek olmuştur. Ancak alınan kötü sonuçlardan sonra verilen paraların boşa gittiğini düşündüler. Bu sezon ise iş adamlarımız, yönetime tam not vererek, desteklerini esirgemediler.Boluspor’un başarıya ulaşacağına inandıklarını belirttiler.

 

Bu sezon, Bolu şehrine ayrı bir motivasyon geldi. 7’den 70’e herkes elini cebine atmaktan kaçınmadı. Boluspor camiasında, uzun yıllardır, kısaca söylemek gerekirse, ilk defa birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğunu hep beraber görüyoruz. 

 

AMAN DİKKAT !

 

TFF 1.Lig’te diğer takımlarımıza baktığımızda yaptıkları transferler ile Ulusal basında isimlerinden oldukça fazla söz ettiriyorlar. Adana Demirspor, Ümraniye, Giresunspor gb. takımların transferlerini bir inceleyin. Süper Lig ayarında tecrübeli isimleri kadrolarına katıyorlar. Yapılan bu transferleri kıskamıyor değilim. Boluspor diğer takımlara göre biraz daha sessiz yoluna devam ediyor. Tam şehir olarak kenetlenmiş ve her şey yolunda iken, transferlerde biraz geride kalmamız, geçmiş yıllardaki sıkıntıları tekrar yaşar mıyız? sorusunu akıllarda bırakıyor. Transfer süresinin bitmesine sayılı günler kala, sürpriz ama nokta atışı transferler bekliyorum.Bunun için de yönetim,futbolcu kadro yapısını sağlam oluşturmalıdır.
Sayın Abat ve ekibine Bolu basını, Bolu halkı ve taraftarı olarak çok güveniyoruz. ALLAH yardımcınız olsun. 
Bolusporumuzu, o çok özlediğimiz Süper Lig’te, artık yerini alması gerektiğini düşünüyoruz.

Saygı ve sevgiyle..

 

 

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2020-09-01 11:23:49

Yabanci transferleri ortada yok takım yok alınan oyuncularla bu takım anca ligde KALMAYA oynar diğer takımlar harıl harıl transfer yapıyorlar bizim yöneticiler ellerinden kaçırdıklarını ağzı açık aval aval bakıyor sonuçta boluya gelecek yabancılar vasatın çok altında kıyıda köşede kalmış ici geçmiş oyuncular gelir anca cunku bolusporun kasasi tamtakirkuru bakir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4FW1L