HOCA BİRŞEYLER Mİ DENİYOR?

HOCA BİRŞEYLER Mİ DENİYOR?

Boluspor Teknik Direktör Reha Erginerle Sezonun 3ncü haftası, takımın 2nci maçında taktik anlamında denediklerine kimse anlam veremiyor.

30.08.2021

Boluspor Teknik Direktör Reha Erginerle Sezonun 3ncü haftası, takımın 2nci maçında taktik anlamında denediklerine kimse anlam veremiyor.

 

Sezonun ilk maçında transfer yapamayan Balıkesirspora yenilen, ikinci haftayı bay geçen Bolusporda özellikle son maç Tuzlaspor maçında oynanmaya çalışılan oyuna kimse bir anlam veremedi.

 

Teknk direktör Reha Kemal Erginer'in oyunun kaleden başlatarak, defans oyuncularına topu vermesiyle rakip alana çıkmaya çalışan Boluspor sürekli top kaybetmiş, üç pası bir arada yapamamış, hatta ilk gol böyle bir defanstan paslarla çıkmaya çalışılırken kaptırılmış, o topta kalemizde gol olmuştu.

 

İlk yarıda yapılan bu hatalara rağmen bu geriden çıkma oyun düzenini değiştirmeye Erginer adeta maçtan kaybedilen 3 puanın mimarı olmuştu.

 

Topu ayağında tutan ve pas yüzdesi yüksek oyunculardan kurulu bir kadromuz olmaması rağmen Hocanın milli ara sonrasıda bu sistemde ısrar edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Bolu

Bolu
2021-08-31 23:40:21

Zaman geçmeden bir karar verilmeyip hoca hakkında devam kararı verilirse işimiz gerçekten zor duruma düşecek 1 ligteki takımlara bakıyorum transfer transfer üzerine yapılmış ve iyi kadro kurmuşlar bizim takımda kendi çapında transfer yapınca ortaya kötü takım çıktı bu takım düzelirmi düzelir ama nasıl gelişme olur çok çalışmakla eğer takımı iyi hazırlarsa herşey mükembel olur

Bolu

Bolu
2021-08-30 19:28:49

Hiç kimse hocanın işlerine bir anlam veremedi ne yapmak istiyor bilmiyoruz ama gerçek bu sene 1.lig çok zor ya yönetim el atması lazım yada hoca efendi takımı oynatacak ya böyle ya şöyle oynatacak hocanın başka derdi olamıyacak bu taraftarını sabrı kalmadı

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YDETD