İki üç haftaya daha ihtiyacımız var”

İki üç haftaya daha ihtiyacımız var”

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

15.10.2021

Boluspor maçı hazırlıkları kapsamında Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde gerçekleşen sabah idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan Bizati “Belirli bir oyun formatına oturttuk ama tam anlamıyla hazır değiliz. Ama zamanla daha da iyi olacak. Biz sahada hükmeden bir oyun oynamak istiyoruz. 90 dakika oyuna hükmetmek için iki üç haftaya daha ihtiyacımız var.” dedi.

Özcan Hoca konuşmasının devamında “Lige maç maç bakıyoruz. Her maçta üç puan var.  Üç puan için bunun gereklerini yapmak gerekir. Üç puan cepte diye düşünmemek lazım, maçlar ortadadır.  Çalışarak, çabalayarak kazanmak istiyoruz.

Zalazar iyi performans verirse oynar. Hazırlık maçı olan Karagümrük karşılaşmasında Zalazar ve Capan iyi oynadı ama bu onların oynayacağı garantisini vermiyor. Kim mücadele edip kendini verip iyi performans sergilerse onlar oynayacak. Orada Taha, Cüneyt ve Furkan için de geçerli bu düşüncem. Bizim oradaki oyuncularımız en iyi performansı vermek zorunda. Önde oynayıp baskı kurmak istiyoruz ama ligin başında olmadığımız için kısa zamanda çok zor. Ancak yine de iyi durumdayız. Futbolcuların katkıları çok önemli. Sürece katkıda bulunan oyuncular bizle olacak, olmayanlar olmayacak.

Bu sene 10-12 takımın zirveye oynadığı bir lig oldu. Oyun kalitemiz ne kadar iyi olursa olsun mücadele etmeden diğer takımlardan bir farkınız olmuyor. Mücadele ederek, ve kalitemizle hedefe ulaşırız.” ifadelerini kullandı.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu V5RLX