İsimler Niye Gizlendi?

İsimler Niye Gizlendi?

Bolusporda Transfer yasağı haberleri gündemi meşgul etmeye devam ederken şok bir iddia geldi.

09.01.2021

Bolusporda Transfer yasağı haberleri gündemi meşgul etmeye devam ederken kulağımıza iddialar geldi.

 

Yerel Gazetelerde çıkan haber'e  göre "B.Boluspor’da düzelen moraller UÇK’dan gelen haberle bozuldu. Geçtiğimiz sezonlarda kırmızı beyazlı formayı giyen oyuncular gelecek sezonlardan alacağı olan paraları tahsil etmek için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Türkiye Futbol Federasyonu başvuruda bulundular. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Boluspor, İ. K, G. K, M. E, B. S, İsimli oyunculara ödenmeyen paralar sonrası transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. Kırmızı beyazlılarda daha önce forma giymiş oyuncularında UÇK’ya başvuru yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Kongre sonrası 30 milyon borçla karşı karsıya kalan yönetim bir taraftan borç ödeyip bir taraftan transfer yaparken devre arası karşı karşıya kaldıkları Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile transferi zora soktu." 

 

Boluspor'u parasını alamadı diye şikayet ettiği iddia ettiği söylenen futbolcuların isimleri yönetim tarafından mı yazmayın dendi de haber yapılırken gizlenerek haber edildi?

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Boluspor'a maddi yardım etmiyor mu? Ettiyse ne kadar etti?

 

Boludaki siyasiler Boluspor'a gözlerini mi kapadılar?

 

Sezon başı toplanan reklam, forma, store ve yardım paraları ne oldu?

 

21 Transfer yapılırken bütçe ve bu eski futbolcu alacakları bilinmiyormuydu?

 

Eski yönetime "Borç Bıraktınız!" deyip işin içinde sıyrılmak, neyi çözer?

 

Boluspor Başkanı ve yönetim niye suskun böyle haberler karşısında?

 

Boluspor yönetiminde Basın sözcüsü Serdar Yıldız'ın sezon başında yaptığı açıklamasında;

“7 dava çözüme kavuştu”
Geçmiş dönemden gelen davaların çözülmesiyle transfer tahtasının dün itibariyle açıldığını belirten Yıldız, “Geçmiş seneden belli davalık konularımız vardı. Yaklaşık 2 milyonluk borç ödenerek, 7 dava 1 ay içerisinde çözüme kavuşturuldu. Dün itibariyle transfer tahtamız açılmış durumda. Biz bütün oyuncularımızın lisanslarını çıkardık. İnşallah hayırlı bir sezona başlıyor olacağız. Bizim bu işin sonunda en büyük hedefimiz yönetilebilir borç seviyesine gelmiş bir Boluspor. Bu yılın sonunda inşallah sportif başarı ama öncelikle 10 milyon TL ve altında reel borç rakamına ulaşmak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz”
şeklinde konuşulmuştu. 

 

Peki bu açıklamız gerçekse, yeni haberde ismi geçen oyuncu borçları nereden çıktı?

 

Transfer yasağı puan silme gelirse zaten zor durumda olan Boluspor'u kim kurtarır?

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2021-01-09 19:29:54

Ya pardon ama bursaspordan umut meraş transferinden.%20 pay gelecekti ne oldu real madride transfer olan bolusporlu genç oyuncu vardı realmadrid klubu boluspora %20 yetiştirme payı verecekti ne oldu sahi ya bu paralar birileri bunların hesabını taraftara verebilirmi

halit canbaz

halit canbaz
2021-01-09 19:25:03

isimler gizlense ne olacak az mantığı olan çarıkçı dönemine bakar i.knın ismail konuk b.snin bilal sebaihi m.e nin mustafa eskihellaç g.knin gökhan kösterili yada guido koçerki bununda gökhan kösterili ile karşılıklı sonlandırma ile kontrat bitirme guido koçerle fesihten 3 gün sonra samsunla anlaştığı için uğradığı kaybı telafi olduğunu çözer.eskihellaç kiralıktı zaten sebaihi 2 yıllık mukavelesi vardı sorun çıkarttığı için demekki adam gibi oynamadı oynatılmadı işin özeti bu oda bazı topçu müsveddeleri gibi mesela tarık çamdal gibi yatarım paramı alırım yaptı.ben hakan arslanı merak ediyorum o yok listede onunlada sorun vardı ne oldu acaba hakan canbazoğlu şu erzurumda cambaz bizde şahbazoğlu olan topçu eskisi saaçma sapan goller yiyen

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UXBRE