İSYAN BAYRAĞI AÇTILAR..

İSYAN BAYRAĞI AÇTILAR..

Cuma günü oynanacak Hazırlık maçında kale arkası yanında Fenerbahçe taraftarına kapalı tribünün bir kısmının verilmesi sonrası, kapalı da faaliyet sürdüren Tımarhane Taraftar Grubu Boluspor yönetimine bayrak açtı.

21.03.2018

Yarın ki Hazırlık maçında kale arkası yanında Fenerbahçe taraftarına kapalı tribünün bir kısmının verilmesi sonrası, kapalı da faaliyet sürdüren Tımarhane Taraftar Grubu Boluspor yönetimine bayrak açtı.

 

 Özellikle sosyal medya üzerinden Boluspor İnstagram, Facebook ve diğer sosyal ağlardan tepki gösteren taraftar gurubu; " O tribüne bizden başkası giremez. Bu davayı kazanana kadar mücadelemiz devam edecektir! #TrıbunumeDokunma" diye kampanya başlattılar.

 

 Ayrıca sanal ortamdan başka bir açıklamalarında ise; Bunca çekilen cefalara çilelere rağmen her şeyi görmezden gelen yönetim, olduğumuz yeri Fenerbahçe deplasman tribünü yapıyor bu utanç Bolunun. Deplasman dönüsü araç bozulur hiçbir yönetici bir telefon dahi etmez. Stattan atılırız hiçbir yönetici dahi yanımıza gelmez ama ne zaman Boluspor iyi gitse birlik beraberlik desek hep bize taş atarlar! Fenerbahçe maçında tribüne GİRMİYORUZ.

 

Tepkimizi her yerde vereceğimizden kimsenin şüphesi , kuşkusu olmasın. Her yönetici başkan futbolcu gidicidir, ama bizler her zaman tek çıkar gözetmeden ordayız orda olacağız. Ama artık bazı şeyler doldu taşıyor bazı kimseler ise hala yönetimi desteklemeye devam ediyor. Tüm tribünler görüyor bunları mevzu şahıslar değil BOLUSPOR diye biliyoruz biz, artık kimseye alttan almak yok her yerde karsınızda olacağız bu taraftarın ahları çıkar. Elbet o günü bekliyor olacağız. Herkese karşı HODRİMEYDAN!" dediler. Bu tepkiler sonrası Boluspor yönetiminin tavrı merak konusu oldu

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HRFFQ