İyi ki Varsın Başkan!

İyi ki Varsın Başkan!

Boluspor başkanı Savaş Abak sayesinde yine puan cezaları almaktan, transfer yasaklarından kurtuldu.

12.01.2024

Boluspor başkanı Savaş Abak sayesinde yine puan cezaları almaktan, transfer yasaklarından kurtuldu. Geçtigimiz yıl Ekim ayında kulube peşpeşe gelen icralar, dosyalar ve futbolcu alacakları sebebiyle Boluspor transfer yasağı ve icralarla köşeye sıkışmıştı.

Savaş Abak kimseden bir yardım destek gelmeyince cebinden bu borçları ve dosyaları kapatarak Bolusporu hem icralardan hemde kulüp lisansı almaya hak kazanmıştı.

Bugun ise Fifadan gelen haberle Süper lig ve Tff 1.Ligden birçok takımın lisans alamadığı için Tff'den gelen puan silme cezalarının yanında çesitli yıllarda takımlara göre transfer yasakları verdiklerini açıkladı.

FIFA'dan Türk futboluna darbe niteliğinde bir karar geldi.

Edinilen bilgiye göre; Adana Demirspor'un da yer aldığı 24 Türk takımına transfer yasağı getirildi. Transfer yasağı alan takımlar şöyle; Adana Demirspor, Adanaspor, Akhisarspor, Alanyaspor, Alg Spor, Altay, Ankaragücü, Antalyaspor, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Gaziantepspor, Giresunspor, Hatayspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu Spor Kulübü, Samsunspor, Tuzlaspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.

Savaş Abak bir kez daha ön görüsü ve kulübüne ne kadar sahip çıktığını Bolu camiasına bir kez daha göstermiş oldu.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu X39S8