Kabongo Kasongo’ya talip var

Kabongo Kasongo’ya talip var

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, uzun süredir gündeminde bulunan, 1. Lig’in etkili kanat forvetlerinden Kabongo Kasongo’yu renklerine bağlamak istiyor.

03.01.2022
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, uzun süredir gündeminde bulunan, 1. Lig’in etkili kanat forvetlerinden Kabongo Kasongo’yu renklerine bağlamak istiyor. Kongolu futbolcu bu sezon kırmızı beyazlı forma ile 16 lig 1 de kupa maçında sahaya çıktı, 8 gol attı, 1 de asist yaptı.
 
 

 

SAKATLIĞI TEMPOSUNU DÜŞÜRDÜ

Güçlü, fuleli ve topla dikine giden bir futbolcu olan Kongolu, Kocaelispor’un mevcut oyun düzenine uyumlu bir görüntü çizmesi nedeni ile teknik ekip tarafından uzun süredir isteniyordu. Ancak futbolcu ile ilgili küçük bir sorun var. Kasongo’nun dizindeki sakatlığı futbolcunun temposunu düşürdü.  

 

KOCAELİSPOR MAÇINDA ÖNE ÇIKTI

Sezona çok iyi bir giriş yapan 27 yaşındaki futbolcu 27 Ekim’de 3-1 kazanılan Eyüpspor maçında 2 gol attı ve o tarihten zamana kadar sakatlığının da etkisi ile fileleri havalandıramadı. 2-0 kazanılan Kocaelispor maçında hem oyunu hem de attığı golle e yaptığı asistle dikkat çeken Kongolu, bu sezon ayrıca Keçiören’e 2,  Tuzla, Bursa ve Manisa FK’ya da 1 gol atmasını bildi.

 

200 BİN EURO BONSERVİS

Bu sezon sonunda Boluspor ile sözleşmesi sona erecek olan Kasongo için Boluspor Kulübü resmi bir teklif olursa 200 bin Euro’luk bir bonservis bedeli isteyeceği de gelen haberler arasında. Bolu ekibi futbolcu ile sözleşmesini uzatma ihtimali de söz konusu. Öte yandan Bandırmaspor’dan Arb Manaj ve Matej Pucko ile ilgili bir düşünce vardı ancak bu iki futbolcu ile ilgili resmi bir girişim olmadı.

Köroğlu

Köroğlu
2022-01-05 11:37:15

Kasongo ve transfer yasağını gerçeğini yönetimden niye açıklama yapılmıyor nereye sus olacaktır

bolulu

bolulu
2022-01-03 20:26:17

kocaeli kim arkadaş bizim en iyi oyuncumuza talip oluyo şaka gibi yönetim kossongoyu da satarsanız rehayla şampiyonlar ligine gidersiniz artık.saçma sapan işler yapmayın bu takımda doğru dürüst 2 oyuncu var onuda 3 kuruşa satmayın

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 65F0D