Kadro dışı bırakıldı.

Kadro dışı bırakıldı.

2017-2018 Transfer Sezonu'ndaSpor Toto Süper Lig Takımları’ndan Evkur Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen futbolcu kadro dışı bırakıldı..

04.04.2018

Bordo-Beyazlı TY Elazığspor’un sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor’dan 2 yıllığına renklerine bağladığı forvet oyuncusu Ahmet Aras’ın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun eşyalarını toplayıp Elazığ’da ayrıldığı gelen bilgiler arasında. 

2017-2018 Transfer Sezonu'ndaSpor Toto Süper Lig Takımları’ndanEvkur Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan 29 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Ahmet Aras, Bordo-Beyazlı Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Antrenmanlarda isteksiz ve disiplinsiz tavırlar sergileyen tecrübeli forvetinTeknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın isteği doğrultusunda kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Bu sezon Bordo-Beyazlı Forma ile 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 14 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Ahmet Aras’ın, 2019 Yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Tecrübeli Oyuncunun  kadro dışı bırakılmasının ardından eşyalarını toplayıp tesislerden ayrıldığı belirtildi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IAHAW