KARŞILARINDA BİZİ BULACAKLAR

KARŞILARINDA BİZİ BULACAKLAR

Boluspor taraftar grubu Yarenler, gün içinde kongre kararı alan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yönetimine destek verirken, üstü kapalı şekilde "Sözünde durmayanlar ve destek vermeyenler için bundan sonra karşılarından bizi bulacaklar" diyerek uyardı.

25.05.2023

İŞTE YARENLER'İN O AÇIKLAMASI:

Dünden Önce, Bugünden Sonra..

Çok değil tam 1 sene önce bu zamanlar da çok kötü geçen bir sezonun ardından kongre olmuş  ve sayın Savaş Abak, yönetim kurulu ile birlikte büyük bir cesaret örneği göstererek tabiri caiz ise ateşten gömlek giymişti. Bugün gelinen nokta da ise sayın Başkan Savaş Abak ve yönetimi "olağanüstü kongre" kararı aldı. Çünkü bu şehirde ve özellikle de kongre de verilen  sözler tutulmadı. Sözlerini tutmayanlar da sözlerini tutmadıklarını inkar etmedi.

Bizler Boluspora hayatını adamış, ömürü vermiş YARENLER taraftar gurubu olarak sayın başkan Savaş Abak ve yönetim kuruluna zor günün da Bolusporumuzu sahipsiz bırakmadığı için yürekten teşekkür ederiz. Bu sezonun geneline baklınca da biz onlardan razıyız. Ve bundan sonra ki süreçte de sonuna kadar başkan Savaş Abak ve yönetiminin yanındayız, destekçisiyiz.

Makam, mevki ve isimler gelip geçicidir. Asıl olan ise BOLUSPOR'dur. Unutulmasın ki Boluspor üzerinden şov yapılacak bir mecra değildir!!  Kim yada kimler Bolusporumuza köstek oluyorsa, sahip çıkmıyor ve verdiği sözleri tutmuyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada karşılarında bizleri bulacaklardır. Ve bizler  ama bugün, ama yarın, vakti zamanı geldiğin de elbet bir gün bu tutulmayan sözlerin hesabını illaha ki sorarız.

Son olarak oturduğunuz koltuklara, makam ve mevkiilere güvenerek tutamayacağız sözleri vermeyin. Söz veriyorsanız da sözünüzün eri olun ve  verdiğiniz o sözleri tutun!!

Her zaman söylediğimiz gibi;
"SÖZ KONUSU BOLUSPOR İSE GERİSİ SADECE TEFERRUATTIR"

Saygılarımızla

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UJDJS