Kayserispor'da sözleşmesi askıya alınmıştı, yeni takımını sırtlıyor!

Kayserispor'da sözleşmesi askıya alınmıştı, yeni takımını sırtlıyor!

Kayserispor'a 2021 yılında transfer olan Daniel Avramovski, şu an Boluspor forması terletiyor. Tecrübeli futbolcu, 10 maçta 4 gol, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

21.03.2024

Kayserispor’a, 2021 yılında Vardar’dan transfer olan ve ilk sezon sözleşmesi askıya alınan Daniel Avramovski, şu an Boluspor’un formasını terletiyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpten problemli bir şekilde ayrıldıktan sonra yeniden Türkiye’de futbol oynamaya başlayan tecrübeli futbolcu, Boluspor formasıyla başarılı bir sezon geçiriyor. Kayserispor’da yabancı oyuncu sayısının fazla olmasından ötürü ilk yarıda lisansı çıkarılmayan Makedon futbolcu, ikinci yarıda forma giymişti. Sarı-Kırmızılı takıma büyük umutlarla alınan, fakat Süper Lig’i kaldıramayan Avramovski, adeta küllerinden doğdu.

Boluspor formasıyla 11 maçta 4 gol atan Makedon futbolcu, Rabotnicki Skopje altyapısında başlayan Avramovski, Makedonija Gjorce Petrov, FK Kızılyıldız, OFK Belgrad, NK Olimpija Ljubljana, Vojvodina, Vardar Skopje, Kayserispor ve FK Sarajevo takımlarında forma giydi.    

 

Kaynak:Kayseri anadolu haber

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UCWJP