KİM BU FUTBOLCU?

KİM BU FUTBOLCU?

Bolu Atatürk Stadyumu girişinde bulunan kavşağa yapılan Boluspor formalı futbolcu heykeli kentin değeri Boluspor taraftarlarını sevindirirken heykeli konulan futbolcunun kim olduğu merak edildi.

02.02.2023

Bolu’nun İzzet Baysal’dan sonra en büyük değeri olan Boluspor’un uzun yıllardır binlerce takımı ağırladığı Atatürk Stadyumu girişinde bulunan kavşağa Bolu Belediyesi tarafından gol sevinci yaşayan bir futbolcu heykeli yerleştirildi. Görsel olarak kırmızı beyazlı taraftarları ve Bolulu vatandaşları sevindiren heykeli görenler cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.

 

“HEYKEL TAMAM AMA EKSİK OLMUŞ”

 

Heykel önünde fotoğraf çektiren vatandaşlar daha sonra heykeli yapılan oyuncunun kim olduğunu merak etti. Heykel çevresinde futbolcuya dair herhangi bir bilgilendirme göremeyenler heykelin şehre yakıştığı ancak eksik olduğu yorumu yaptı. Vatandaşlar, “Boluspor için yapılan herşey çok güzeldir. Heykelin de araçların ve vatandaşların yoğun olarak kullanıldığı bir yere yapılması görsel olarak doğru bir karar. Ancak, heykeldeki kişi Bolunun efsane futbolcularından milli futbolcumuz Çetiner Erdoğan ya da Japon Rıdvan lakabıyla tanınan Rıdvan Ertan olabilirdi. Hatta bir anket oluşturularak Boluspor taraftarlarına da sorulabilirdi” şeklinde konuştular.

Haydar uslu

Haydar uslu
2023-02-02 22:42:18

Stad yapamadık heykelle avutalım gari eee ne de olsa seçim var oy alcez di mi yani işimiz heykel dikmek ne işe yararsa doyursa doyurmaz yatırsa yatırmaz uyutsa uyutmaz avutsa avutmaz kısaca baksan görsen şifa yok deva yok kuru kalabalık

Senol kuru

Senol kuru
2023-02-02 11:36:14

Ben Halil İbrahim Eren derim.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HXMLG