KİŞİLERİN DEĞİL BOLUSPORUN PEŞİNDE

KİŞİLERİN DEĞİL BOLUSPORUN PEŞİNDE

KİŞİLERİN DEĞİL, BOLUSPORUN PEŞİNDE bu slogan eşliğinde çıktığımız yolda sanalda 15 yıl basılı mecmuada 13 yılımızı geride bıraktık.

20.05.2024

KİŞİLERİN DEĞİL, BOLUSPORUN PEŞİNDE bu slogan eşliğinde çıktığımız yolda sanalda 15 yıl, basılı mecmuada 13. yılımızı geride bıraktık.

 

Geçen 15 yılda yaptığımız ve araştırdığımız haberlerde yeri geldi Bolu spor camiasında gündem oluşturduk. Yeri geldi tenkitler aldık. Yola çıkış sloganımızı şiar edinerek, kişilerin yani Başkan, yönetici, idareci, kulüp çalışanı, hoca, futbolcu ve yerel yöneticiler dahil kimsenin huyuna, suyuna, kişisel menfaatimize, duygusallığa, maddiyata ayrıcalık tanımadan yaşadığımızı, gördüğümüzü, araştırdığımızı haber yaptık.

 

Haberimizin tarzını beğenmeyenlerden, yada menfaatine uymayanlardan, işine gelmeyenlerden tepki, tehdit, haber altı olumsuz yorum, yaptırım ve tavır koyma gibi bir çok durumla da karşılaştık.

 

Başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler futbocular, sportif direktörler geldi geçti. Ama biz Boluspor menfaatlerinden hiç vazgeçmedik

Ne oldu yel esti, kayanın tozunu aldı. Biz doğru bildiğimiz doğrulardan ve Bolusporun menfaatlerinden hiç vazgeçmedik!

 

Biz Öz Bolu ve Öz Bolusporluyduk. Bunu anlamayanlar, günlük, haftalık, sezonluk yaşayanların yaptığı hataları dile getirmemiz nedeniyle, gerçekleri yazanların değil, bugün olup, yarın olmayacakların sözlerine itibar ettiler.

 

Ha bazen Boluspor yaralanmasın diye de çoğu kez sustuk, sineye çektik, susturduk zannettiler, ama biz hiç unutmadık. Bizde Gürkün (Tavuk) cücüğü (Civciv) güzün sayılır atasözüyle Yeri, zamanı geldiğindeyse taşı tamda gediğine koyduk!

 

Birileri gibi Bolusporu kartvizit, geçim kapısı, ekmek teknesi olarak görmedik, anadan, babadan, memleketten görerek yetiştik ve çıkarsız sevdik! Tek çıkarımız vardı o da Bolusporun başarısı!

 

Ha bu haberide keyfimizden yapmadık;

 

Kraldan çok kralcı olanlara kendimizi, duruşumuzu, misyonumuzu ve KİŞİLERİN DEĞİL, BOLUSPORUN PEŞİNDE oluşumuzu hatırlatmakdı....

 

Futbolumuz.com ve Bolu Spor Gazetesi Ailesi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UAFUH