"Kolay gol yiyen bir takım değildik"

Ankara Keçiörengücü beraberliği ardından konuşan Boluspor Teknik Direktörü Sait Fırtınalar, “Duran toptan gol yiyerek iki puan kaybettik” dedi.

08.10.2022

Spor Toto 1.Lig’in 8. haftasında konuk olduğu Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Boluspor’da maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sait Karafırtınalar, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz de kolay gol yiyen bir takım değildik. Mücadelesi yüksek bir maç olacağı belliydi zaten. İlk yarı beklediğimiz gibi ikinci bölge savunması yaparak rakibin ataklarını savurmaya çalıştık bunda da başarılı olduk. Duran toptan gol yiyerek iki puan kaybettik” dedi.

Bolusporla 1-1 berabere kalan Ankara Keçiörengücün’de maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taner Taşkın, “Galip gelmek istiyorduk. Rakibimizin kaleye attığı üç tane şut bir tanesi maalesef gol olmuş. Ceza sahası içindeki topun bizde kalması her şey bizim lehimize. Sağdan denedik soldan denedik ama karşımızda 11 kişi ciddi defans yapan bir takım vardı. Ben bugün takımın almış olduğu puandan gerçekten memnunum. Hiç pozisyon vermeden puan aldılar. Bence iyi yoldayız, bunu gördük. Bir dahaki maçlar inşallah bu kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz” dedi.

Taraftar

Taraftar
2022-10-09 22:37:53

Takımızın Kolay gol yemeyen takım olduğunu söylüyor hoca ama şuda gerçek kolayda bizim takım gol atamıyor nasıl oluyor bu durum kaleciden başka takımda oynayan futbolcu arkadaşların isteksiz oyunu takıma yansıyınca tabiki takım kötü oluyor inşallah denizli maçını kazanıp yolumuza devam edeceksiniz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EH1QX