LANDEL !! SEN Bİ GEL!!

LANDEL !! SEN Bİ GEL!!

Özer Yıldırım yazdı...

28.08.2022

Ligde henüz 3. maçını yapmış bir Boluspor var karşımızda.


Bu ligin en büyük sorunu olan orta saha sorununu hah! , çözdük bu işi Landel'le derken olanlara bak!

Bandırmaspor'daki da dağınık oyununu daha ilk haftalardan bizde de oynamaya başladı. Hızı ve çevikliği ve tecrübesine güvenerek aldığımız Landel, o bildiğimiz defans zaafiyetini yeniden gösterdi bize.

Takımı dikine oynatması gerekirken yan toplar ve boş koşular ile yanındaki yeğeni yaşındaki oyunculara direktif vererek dikkat dağıtıyor.

Bandırmaspordaki en büyük zaafiyeti de buydu. Kalecimiz Çağlar zaten libero gibi oynuyor. Sait hoca defans kurgusunu da orta sahaya yakın tutmak istedi bu 3 maçta. Hoşa giden bir dizilişte oldu aslında.

Ama Landel'in takımı oynatamaması bize pahalıya mâl olmaya çoktan başladı bile. Defansın orta sahaya bu denli yakın oynadığı bu sistemde yapması gereken şey; hızı ile orta sahayı diripling ile geçip Melih Okutan ya da İbrahima Balde'ye top uzatmak.

Landel'in savrukluğu ve her yere koşmasından ötürü istediği yerde duramayan Gökhan Karadeniz, bir türlü araya giremiyor.

 

Teknik ekinin bu soruna acil bir çözüm bulması lazım.
Defansa yardım eder gibi yapan Landel şu an en aksayan isim gibi.

Geçen yıl istenen futbolu oynamayan Hakan Bilgiç, maşallah dedirten Serge Yameogo ve keleci Çağlar Şahin Akbaba bu hafta 3 yıldızı hakeden oyuncularımız.

Tugay Kaçar,a iki yıldız verdim. Ama daha fiziksel olarak gelişmesi gerekli. Bol idman Tugay..

Sağ ve sol kanat oyuncuları bir an önce kendine gelmeli. Yoksa İbrahima Balde'yi kullanamayız. 
s

Saygılarımla...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IUTMN