LİDERDEN 1 PUAN!

LİDERDEN 1 PUAN!

Boluspor Spor Toto 1. ligin 1. haftasında deplasmanda Lider Eyüpspor 'a konuk oldu.

17.12.2022

Spor Toto 1.Ligin 18.haftasında Dyorex Boluspor deplasmanda lider Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar mücadeleye Çağlar, Hakan, Oulare, Onur, Bülent, Tugay, Landel, Burak, Kayamba, Bregu, Furkan on biri ile çıktı. Ev sahibi Eyüpspor ise Harun, Murat, Uğur, Claro, Ömer, Sinan, İbrahim, Ezeh, Recep, Babel, Eze on biri ile sahadaki yerini aldı. Düşük tempoda geçen ilk yarıda iki takımda gol yollarında etkisiz kalınca 45 dakika 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.  

İlk yarıya oranla daha yüksek tempoda geçen karşılaşmanın ikinci yarısında lider Eyüpspor, Dyorex Boluspor kalesinde daha etkili olurken, kırmızı beyazlılar ise kontra atakla Eyüpspor kalesinde gol aradı. Eyüpspor uzatma dakikalarında bulduğu gole hakem Yiğit Arslan hayır dedi. 90+4’üncü dakikada sağ kanattan yapılan ortada penaltı noktası üzerinde Babel’in kafa vuruşunda Eyüpspor golü buldu fakat karşılaşmanın hakemi faul olduğunu belirtti. Bu golden hemen sonra Boluspor rakip kalede etkili olurken Melih mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Ozan Papaker’in savunma arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Melih’in aşırtma vuruşu az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve iki takımda bir puana razı oldu. Bu sonuçla Dyorex Boluspor 27’ye yükseltti. Eyüpspor ise 38 puanla liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar ilk yarının son maçında sahasında Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Lider Eyüpspor ise deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak.

Maçtan Dakikalar;

Dk 26; Bregu’nun ceza sahası sol çaprazından sol ayağıyla yaptığı plase vuruş az farkla üstten auta çıktı.

Dk 29; Eze’nin penaltı noktasının gerisinden sağ ayağıyla yaptığı vuruşu kaleci Çağlar kurtardı.

Dk 35; Sol kanattan ceza sahasına sokulan Babel’in içeri çevirdiği top kaleci Çağlar’da kaldı.

Dk 37; Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda İbrahim penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. Kafalardan seken top kaleci Çağlar’da kaldı.

İLK YARI SONUCU EYÜPSPOR 0 – DYOREX BOLUSPOR

Dk 51; Sağ kanattan Murat’ın ortasında Eze’nin kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Dk 53; Sol kanattan Ömer Bayram’ın ortasında ceza sahası içinde Babel’in sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.

Dk 59; Hızlı gelişen Eyüpspor atağında sağ kanattan Ezeh’in ortasına penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Eze olurken, Dyorex Boluspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba gole izin vermedi.

Dk 66; Ceza sahası ön çizgisinin üzerinden Recep Niyaz’ın sert şutunda kaleci Çağlar bir kez daha başarılı.

Dk 67; Hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu’nun sert şutu kaleci Harun Tekin’de kaldı.

Dk 81; Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ömer Bayram’ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

Dk 90+4; Sağ kanattan yapılan ortada penaltı noktası üzerinde Babel’in kafa vuruşunda Eyüpspor golü buldu fakat karşılaşmanın hakemi faul olduğunu belirtti.

Dk 90+5; Boluspor mutlak bir golü kaçırdı. Ozan Papaker’in savunma arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Melih’in aşırtma vuruşu az farkla dışarı çıktı.

MAÇ SONUCU EYÜPSPOR 0 – 0 DYOREX BOLUSPOR

Stat: Eyüp Stadı

Hakemler: Yiğit Arslan, Sezgin Çınar, Ali Alp

Eyüpspor: Harun, Murat, Uğur, Claro, Ömer, Sinan, İbrahim(Dk 87 Ahmet), Ezeh(Cenk Ahmet), Recep, Babel, Eze(Pa Dibba)

Teknik Direktör: İbrahim Üzülmez

Dyorex Boluspor: Çağlar, Hakan(Dk 88 Arda), Oulare, Onur, Bülent, Tugay, Landel(Dk 79 Mehmet Zahit), Burak, Kayamba(Dk 46 Melih), Bregu(Dk 70 Eray), Furkan (Dk 46 Ozan)

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Sarı Kart: Tugay, Burak, Melih (Boluspor), Recep Niyaz, İbrahim, Babel (Eyüpspor)

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UJXYR