LİG BİTTİ Mİ BEYLER?

LİG BİTTİ Mİ BEYLER?

Boluspor sahasında oynadığı Ümraniyespor maçını farklı kaybederek, adeta oynadığı oyunla ligde kaldık havası rahatlığıyla rakibinden fark yedi.

15.04.2021

Boluspor sahasında oynadığı Ümraniyespor maçını farklı kaybederek, adeta oynadığı oyunla ligde kaldık havası rahatlığıyla rakibinden fark yedi.  

 

Boluspor 1-4 Ümraniyespor

TFF 1. Lig'in 30. haftasında Beypiliç Boluspor ile Bereket Sigorta Ümraniyespor karşı karşıya geldi.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetti.

 

Karşılaşmada perde, 18. dakikada Vrsajevic'in attığı golle açıldı. 1-0

Bu golden 9 dakika sonra sahne alan Yusuf Gültekin, konuk ekibi iki farkı üstünlüğe taşıdı: 0-2.

Mücadelenin 36. dakikasında, kazanılan penaltıda topun başına geçen Gökhan Sazdağı'nın vuruşuyla fark bire indi. Soyunma odasına, Bereket Sigorta Ümraniyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle gidildi.

Her iki takımın da girişimlerinin bulunduğu ikinci yarıda suskunluk 81. dakikada bozuldu. Topu filelerle buluşturan Camara, skoru 3-1'e getirerek takımını rahatlattı.

Bu golden iki dakika sonra sahne alan Kehinde, mücadelenin skorunu tayin etti: 1-4.

Bereket Sigorta Ümraniyespor, bu galibiyetle puanını 44'e yükselterek 8. sırada konumlandı. İstanbul ekibi, matematiksel olarak düşük de olsa play-off iddiasını sürdürdü.

35 puanda kalan Beypiliç Boluspor ise 12. sırada konumlandı. Play-off iddiası bulunmayan Boluspor, kalan haftalada 3 puan kazanması halinde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyecek.

bolulu

bolulu
2021-04-15 17:38:32

ŞU MARLINHOMUDURN NEDİR ONU KİM KAKALADIYSA BOLUYA TEBRİK ETMEK LAZIM BU ADAMDA NE GÖRDÜNÜZ ARAZ AYNI ALİ AYNI MUHAMMET AYNIBİRBİRLERİNDEN FARKI YOK HİÇBİRİNİN KAZMALAR ORDUSU.TAKIMIN BAŞINDA JOSE REHA ERGİNHO VAR ADAM SÜPER TEKNİK ADAM MÜTHİŞ.25 HAFTA OLDU GELELİ DAHA ORGANİZE Bİ ATAK GÖREN VARMI BEYLER BEN GÖREMEDİM.KARANBOL ONUN TOTSUNA BUNUN TOTOSUNA ÇARPIP ŞANSA GOL OLUYO.ZATEN AKHİSAR ANKARA AZ İYİ OLSA BOLUYU GÖMMÜŞLERDİ TFF 2 LİGE.BİZİM JOSE KONUŞUYO DÜZELTMEMİZ GEREKEN ŞEYLER VAR AZ KALDI TARAFTAR SİZİ DÜZELTECEK BÖLE GİDERSE.ADAMDA HİÇ UTANMA YOK İSTİFA ETMEK ONURDUR REHA ERGİNER DEMEKKİ YAPAMIYOSUN GARİBAN BOLUNUN 3 KURUŞ PARASINI SÖVÜŞLÜCEN DİYE SENİ BU REZİL TAKIMI ÇEKMEK ZORUNDAMIYIZ.HER HAFTA AYNI TERANE VER SOLA HALI SAHA TOPÇUSUNA KAFASINA GÖRE OYNASIN VER ARAZ KAZMASINA YA RAKİBE ATSIN YA AYAĞINA DOLAŞTIRSIN.CANLI BOMBA FETİ TUGAY VAR ORTA SAHADA AYAKLA MÜDAHELE EDİLECEK TOPLARA ARKADAŞLAR YATIYO ADAM ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA SELMANİNİN KARŞISINA.YAZIK O SELMANİYE BU TAKIMI HAKETMİYO ONU AYRI TUTUYORUZ.ERGİNER NEYİ BEKLİYON İSTİFA İÇİN

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZPALS