Lige kötü başladılar

Lige kötü başladılar

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise, çok ciddiye alarak hazırlandıkları Boluspor, karşısında galip geldikleri için mutlu olduğunu dile getirdi.

02.12.2023

Bugün zor bir rakibe karşı oynadıklarını anlatan Yavaş, "Maçtan önce de söylemiştim. Lige kötü başladılar. Ancak son dönemde hem oyun olarak, hem de skor olarak da, son 5 haftada kazandıkları 10 puanla bizi burada zor bir rakip olduğunu zaten maç öncesinde biliyorduk. İlk devre değişik bir stratejide oynadı Boluspor. Daha çok blok savunması ile tamamen alanları kapatan, hücumu az düşünen, ama oynatmama tarafında daha çok alan bir Boluspor vardı. İlk yarı bizi zorladı. Bizim de buna katkımız oldu. Çok erken final pasları, rakip sahada basit top kayıpları, rakibimizin bloğunu delmemizde bizi yetersiz kıldı." ifadesini kullandı.

Yavaş, ikinci yarıya daha iyi başladıklarını ifade ederek, "Rakibimizin 10 kişi kalması da bizi iyice rahatlattı. O dakikadan sonra özellikle Üçüncü bölgede ve ceza sahası çevresinde direkt daha sorumluluk alan oyuncular vardı. Buldukları pozisyonları da gole çevirince bizim için rahat bir sonuç oldu. Mutluyuz. rakiplerimizin puan kaybetmesiyle birlikte bu maç bizim için daha da önem kazanmıştı." diye konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2QUFN