MUHTEŞEM GALİBİYET

MUHTEŞEM GALİBİYET

Misli.com Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Bolunun Sultanları Balkan Şampiyonu Aydın BŞB'yi 3-1 gibi net bir skorla yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

22.11.2021

Misli.com Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Bolunun Sultanları Balkan Şampiyonu Aydın BŞB'yi 3-1 gibi net bir skorla yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Mücadeleyi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu Belediyespor Kulübü başkanı Sinan Barut ve yöneticiler ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara'da protokol tribününden takip etti.

Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda taraftar desteğini de arkasına alan kırmızı beyazlılar maça ilk sette oldukça tutuk başladı ve ekibimiz istediği oyunu sahaya yansıtamayarak bu seti 25-17 kaybetti. Bolunun Sultanları 2 sette daha diri bir oyun ortaya koyarken güçlü rakibi karşısında bu seti 25-20 kazanarak maçı 1-1'e taşıdı. Tribün desteğini de arkasına alan temsilcimiz mücadelenin 3'üncü setinde vites yükselterek 25-17'lik bir skorla maçta 2-1 öne geçti. 

RAKİBE PUAN ŞANSI TANIMADIK

Son sette rakibine puan vermek istemeyen Bolunun Sultanları karşılaşmanın 4'üncü setinde de Aydın ekibine karşı üstün bir oyun ortaya koyarak bu seti 25-16, maçı da 3-1 kazanmasını bildi. Sezonu Balkan Şampiyonluğu ile açan ligin tecrübeli ekibi Aydın BŞB'yi 3-1 gibi net bir skorla geçmeyi başaran ekibimiz ligin 10. hafta maçında çok önemli bir galibiyete imza attı. Ekibimizde Anetta 17 sayı ile oynarken, İdil 15, Ceren 11 ve Olena 10 sayı ile takımına katkıda bulundu. 

HAFTAYA RAKİP KUZEYBORU

Bu sonuçla Bolu Belediyespor 10 puanla 10'uncu sıraya yükseldi. Bolunun Sultanları önümüzdeki hafta deplasmanda Kuzeyboru ile karşılaşacak

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XTRNS