Nefes Nefese

Nefes Nefese

Tff 1.ligde son iki hafta Play-Off hattı ve düşme hattı karışık.

30.04.2024

Trendyol 1. Lig'in 32'nci haftası nefes kesen maçlar ile sona erdi. Eyüpspor'un ardından Göztepe, Gençlerbirliği'ni yenerek Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

 

Süper Lig'e yükselecek 3'ncü takımı play-off maçları belirleyecek. Play-Off yarışı ligde son iki haftaya girilirken nefes kesiyor. Ligi üçüncü bitiren takım play-off finaline direkt adını yazdıracak. 4, 5, 6 ve 7'nci sıradaki takımlar ise play-off mücadelesi verecek.

 

PLAY-OFF HATTINDA ZORLU HAFTA!

1.Lig'de son iki hafta maçları için nefesler tutuldu. Lig'de 33'ncü hafta maçları Eyüpspor-Göztepe maçı hariç 5 Mayıs'ta oynanacak. Sakaryaspor ligde kalma savaşı veren Tuzlaspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Çorumspor FK'da ligde kalma mücadelesi veren bir diğer takım Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Kocaelispor ise hem play-off hem de üçüncülük mücadelesi veren Bodrumspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. 50 puanlı Boluspor, 47'şer puanlı Bandırmaspor ve G.Birliği play-off için mücadele ediyor.

 

ÇORUM VE KOCAELİ TAKİPTE

Üçüncülük yarışında 57 puanlı Sakaryaspor'u, 55'er puanlı Çorum FK ve Kocaelispor takip ederken 53 puanlı Bodrumspor'un da az olsa play-off finali için umudu bulunuyor.

 

PLAY-OFF HATTINDA ZORLU HAFTA!

1.Lig'de son iki hafta maçları için nefesler tutuldu. Lig'de 33'ncü hafta maçları Eyüpspor-Göztepe maçı hariç 5 Mayıs'ta oynanacak. Sakaryaspor ligde kalma savaşı veren Tuzlaspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Çorumspor FK'da ligde kalma mücadelesi veren bir diğer takım Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Kocaelispor ise hem play-off hem de üçüncülük mücadelesi veren Bodrumspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. 50 puanlı Boluspor, 47'şer puanlı Bandırmaspor ve Gençlerbirliği'nin de play-off mücadelesi devam ediyor. Boluspor bu hafta Manisa deplasmanına konuk olacak. Bandırmaspor ise sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayacak. 47 puanlı Gençlerbirliği ligin 33'ncü haftasında küme düşen Giresunspor karşısında mücadele verecek.

 

PLAY-OFF HATTINDAKİ TAKIMLARIN KALAN MAÇLARI

SAKARYASPOR (57): Tuzlarspor, Kocaelispor (D)
ÇORUM FK (55): Şanlıurfaspor, Boluspor (D)
KOCAELİSPOR (55): Bodrumspor (D), Sakaryaspor
BODRUMSPOR (53): Kocaelispor, Göztepe (D)
BOLUSPOR (50): Manisa FK (D), Çorum FK
BANDIRMASPOR (47): Keçiörengücü, Anadaspor (D)
GENÇLERBİRLİĞİ (47): Giresunspor, Tuzlaspor (D)

 

Haber: Barış Güzeltürk

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XDTRN