Oh Be Üç Puan Varmış!

Oh Be Üç Puan Varmış!

Boluspor sahasında karşılaştığı A.Keçirengücünü 3 golle yenerek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

19.03.2023

Boluspor sahasında karşılaştığı A.Keçirengücünü 3 golle yenerek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

 

Boluspor 3-1 Ankara Keçiörengücü

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Emre Kargın, Haydar Avcı, Onur Gülter

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar (Dk 89 Burak), Safa Kınalı (Dk 77 Eray), Dejvi Bregu, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Gökhan Alsan (Dk 46 Joel Kayamba) , Batuhan İşçiler (Dk 77 Bülent), Abdurrahman Canlı, Vaeceslav Posmac, Dino Ndlovu (Dk 90+7 Balde)

Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Maharrem Cinan (Dk 89 Hamza Gür), Rashad Muhammed(DK 79 Jallow), Jurgen Bardhi(Dk 46 Aykut Çeviker), Aly Malle (Dk 79 Anderson), Mikail Okyar, Barış Yardımcı (Dk 62 Melih İnan), Malaly Dembele, Taha Batuhan Yayıkçı, Bekir Karadeniz, Erkam Reşmen

Teknik Direktör: Hamdi Yılmaz

Gol: Dembele Dk 6 (Ankara Keçiörengücü), Bregu Dk 51, Posmac Dk 61, Dino Dk 90+ (Boluspor)

Sarı Kart: Bregu, Kayamba, Tugay (Boluspor), Rashad Muhammed, Aykut Çeviker (Ankara Keçiörengücü)

 

Spor Toto 1.Ligin 27.haftasında Ankara Keçiörengücü ile sahasında karşılaşan Boluspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

 

TFF 1.Ligin 27.haftasında Dyorex Boluspor sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar sahaya Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar, Safa Kınalı, Dejvi Bregu, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Gökhan Alsan, Batuhan İşçiler, Abdurrahman Canlı, Vaeceslav Posmac, Dino Ndlovu on biri ile başladı. Konuk ekip Ankara Keçiörengücü ise Metin Uçar, Maharrem Cinan, Rashad Muhammed, Jurgen Bardhi, Aly Malle, Mikail Okyar, Barış Yardımcı, Malaly Dembele, Taha Batuhan Yayıkçı, Bekir Karadeniz, Erkam Reşmen on biri ile sahadaki yerini aldı.

 

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Ankara Keçiörengücü oldu. Maçın 4’üncü dakikasında gole çok yaklaşan Ankara temsilcisi, 6’ıncı dakikada golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Rashad Muhammed’in ortaya çıkardığı topta penaltı noktası üzerinde buluşan Dembele düzgün bir vuruşla golu buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü ele geçiren ev sahibi Dyorex Boluspor, gol yollarında etkisiz kalınca devre Ankara Keçiörengücü’nün 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya Gökhan Alsan-Joel Kayamba değişikliği ile başlayan kırmızı beyazlılar hücum hattında daha etkili bir oyun sergilemeye başladı. Dyorex Boluspor aradığı golü 51’inci dakikada buldu. Ceza sahası sol çizgisi üzerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Dejvi Bregu harika bir vuruşla golü attı ve skora denge getirdi. Golden sonra da ataklarını sürdüren kırmızı beyazlılar 61’inci dakikada üstünlük golünü buldu.

 

Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Posmac harika bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında bir gol daha bulan kırmızı beyazlılar sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın 90+6’ıncı dakikasında hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu’nun harika pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Dino yerden düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.  Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve kırmızı beyazlılar geriden gelerek 3-1 kazandı. Boluspor bu sonuçla puanını 38’e çıkartırken, konuk ekip Ankara Keçiörengücü 46 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligin 28.haftasında deplasmanda Denizlispor’un konuğu olacak.

 

Maçtan Dakikalar;

Dk 4; Hızlı gelişen Ankara Keçiörengücü atağında savunma arkasına sarkan Rashad Muhammed kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruşla auta gönderdi.

GOL Dk 6; Ankara Keçiörengücü golu buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Rashad Muhammed’in ortaya çıkardığı topta penaltı noktası üzerinde buluşan Dembele düzgün bir vuruşla golu buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk 8; Bregu’nun ortasında Tugay’ın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Dk 22; Hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu’nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Tugay’ın şutu auta çıktı.

Dk 30; Kaçiörengücü ikinci gole çok yaklaştı.  Ceza sahası içinde topla buluşan Rashad Muhammed’in sert şutunu kaleci Çağlar Şahin Akbaba çıkardı.

Dk 43; Sol kanattan ceza sahasına giren Bregu rakiplerinden sıyrıldıktan sonra sert şutunda yine kaleyi bulamadı.

Dk 45+1; Onur’un uzun pasında savunma arkasına sarkan Dino’nun ortaya çevirdiği topa Tugay kafayı vurdu. Kaleci Metin güçlükle topu kornere çeldi.

İLK YARI SONUCU DYOREX BOLUSPOR 0 – 1 ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

GOLLLLLL Dk 51; Ceza sahası sol çizgisi üzerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Dejvi Bregu harika bir vuruşla golü attı ve skora denge getirdi.

Dk 54; Hızlı gelişen Ankara Keçiörengücü atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Rashad Muhammed’in yerden sert ortasında kimse dokunamadı.

GOLLLLLL Dk 61; Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Posmac harika bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi.

Dk 90+3; Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Onur’un kafa vuruşu yandan auta çıktı.

GOLLLLLL Dk 90+6; Hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu’nun harika pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Dino yerden düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QBXWA