Olaylı maç

Olaylı maç

Spor Toto 1'inci Lig 28'inci hafta mücadelesinde Samsunspor, evinde ağırladığı Boluspor ile 0 - 0 berabere kaldı. Maçta hakemin kararlarını beğenmeyen Samsunsporlu bir taraftar sahaya girdi.

19.03.2018

71'inci dakikada Samsunsporlu futbolcu Samaras, Boluspor ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı. Samsunsporlu futbolcular ve tribünler penaltı kararı bekledi. Hakem Abdülkadir Bitigen, pozisyonu doğru okuyarak taç kararı verirken, Samsunsporlu futbolcular ve taraftarın tepkisini topladı.

 

Yaşanan yoğun itirazlar sonrasında Samsunspor kaptanı Ahmet Burak Solakel, sarı kart görürken, öfkelenen bir taraftar da sahaya atladı. Sahaya inen bir Samsunspor taraftarı, hakem Abdülkadir Bitigen'e tepki gösterdi. Taraftar, Samsunsporlu futbolcular tarafından saha içinde durdurdu ve güvenlik güçleri şahsı stadyum dışına çıkardı. Bu esnada sahaya inmek isteyen diğer taraftarları ise Samsunspor yedek kulübesindeki futbolcular ve yöneticiler durdurdu. Güvenlik güçleri tarafından taraftar stadyumdan uzaklaştırıldıktan sonra oyun yeniden başladı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WEEJK