ÖNEMLİ OLAN GENÇLERİ KAZANMAK

ÖNEMLİ OLAN GENÇLERİ KAZANMAK

Uğur Nes yazdı...

17.05.2023

ÖNEMLİ OLAN GENÇLERİ KAZANMAK.

 

Güzel olan galibiyet olsa da önemli olan gençleri kazanmak. Furkan Demirin iki golle yıldızlaştığı maçı rahat kazandık. Görkem hocanın takımın başına gelmesi ile az da olsa gençleri görme fırsatı bulduk.

Boluspor playoff dan uzaklaşınca böyle kararları almak kolay. Fakat önemli olan ligin genelinde bu kararları alabilmek. Hedefin olduğu zaman böyle olmuyor. Maalesef genç oyunculara güvenme konusunda cesaretimiz yok. Sürekli hazır futbolcular ile ilerliyoruz. Hal böyle olunca gençler kadroda yer bulamıyor. Bu sezon başında alt yapıdan A Takıma alınan Naby Yusuf neler yaptı. Nasıl kadroda yer buldu. Şimdi takımın vazgeçilmezi oldu.

Hedefe giderken kulüp olarak bazı kararları verebilmeliyiz. Yıldızlar topluluğu olan Eyüp'ün ne halde olduğunu gördük. Ne kadar para harcarsan harca futbolcun ne kadar iyi olursa olsun başarı gelmiyor. Bu tarz oyuncular sezon bitiğinde cebinin dolduğuna para kazandığına bakıyor. Her ne kadar playoff içerisinde yer alsa da bir üst lige çıkacak durumda olmadığını gördük.

Bu örnekten yola çıkarak iyi takım koşan takım ve başarıya aç oyunculardan kurulu bir takım kurmalıyız. İlerleyen süreç bize nereye götürür bilmiyoruz.

Fakat şu aşamada yaşanan sıkıntılara da değinmeden geçmek istemiyorum. Boluspor kulübünü sezon başında alarak sahipsiz bırakmayan bir başkana sahibiz. Bu sorumluluğu almak kolay değil. Bunu yaparak sırtına büyük bir yük alan Abak ve yönetimi Bolu daki çoğu kurum ve kuruluşlardan maddi destek görmedi. Lafın kısası maddi olarak hiç destek gelmedi desek yeridir.

Sezon başında büyük umutlar içinde başlayan sezonu istediğimiz yerde bitiremedik. Burada verilen ve tutulmayan sözlerinde etkisi vardır. Geçen sene küme de kalan bir camianın bugün orta sıralarda ligi tamamlaması başarıdır. Boluspor yönetimi bu sezon her şeyini kulübüne vererek takdiri fazlası ile hak ettiler.

Bizde bu ekibi alkışlamak düşüyor.

 

İyi haftalar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IESUU