OSMANLI MAÇI ALTINORDU MODELİNE GEÇECEĞİZ DİYENE İYİ BİR DERSTİ!!!

OSMANLI MAÇI ALTINORDU MODELİNE GEÇECEĞİZ DİYENE İYİ BİR DERSTİ!!!

Tekin Hoca Yazdı...

09.09.2019

Boluspor sahaya Hakan Canbazoğlu(32), İsmail Konuk(32), Cumali Bişi(27), Melih Okutan(24), Rydell Poepon(33),  Bilal Kısa(37), Gökhan Sazdağı(25), Hakan Arslan(31), Dodo(33), Hayrullah Bilazer(25), Ümit Kurt(29) onbiri ile,

 

Osmanlıspor ise Castenero(23), Tamur Aşık(19),  Kasım Sun(19), Oğuz Yıldırım(25), Ali Eren İyican(21), Barış Zeren(21), Halil İbrahim Esen(20), Beykan Şimşek(25), Okan Deniz(26), Mertan Caner Öztürk(27), Todoroviç(31) onbiri ile sahaya çıktılar.

 

Takımların İlk onbir oynayan oyuncuların yaşlarını yanlarına yazdım ve Boluspor’un yaş ortalaması toplayıp 11 e böldüğümde (29.8) Osmanlıspor’un ise (23.3) arada 6 yaştan fazla fark var, Boluspor’un ilk onbirine baktığımda 8 tane yeni transfer 3 tanede eski oyuncu var, Osmanlıspor hiç transfer yapmamış onbirinde tam 5 tane altyapıdan oyuncu var, Boluspor Kadrosunda ise 1 tane bile yok.

 

Maç başladıktan sonra, Osmanlıspor’u farklı yenicek yaş olarak tecrübeli Boluspor ile Altyapı ağırlıklı Osmanlıspor vardı.

 

Dakikalar ilerledikçe Boluspor’a top göstermeyen bir Osmanlıspor’un güvendiği gençleri vardı sahada, saha kenarında da bu transferlerin çoğunluğundan bilgisi ve isteği doğrultusunda alınan bir Teknik Direktör,  su şişelerini tekmeliyor, Niye tekmeliyorsun ki su şişelerini Boluspor’un U21 takımı liginde şampiyon olmuş GS ile Süper Kupa maçı yapmış bir takım, U19 takımı liginde ilk 3’e girerek Süper Lig’e yükselmiş bir Boluspor vardı.

 

Sahaya bakıyoruz başarılı olmuş, o iki takımdan  1 oyuncu dahi yok ilk 11’inde, Giray Hoca‘ya soruyorum kabahat acaba o çocuklar da mı(?) yoksa senin onların gitmesi için yaptığın mücadelede mi?

 

Size bu soruları soramayan yönetimde mi?

 

Kadro Mühendisi Necip Çarıkçı’da mı?

 

İyi ki Osmanlıspor İle maç yaptınız ve gençlerine sahip çıkan takımla, gençlerini hiç yerine koyan bir takımı gördü bu seyirci, onun için elbirliği ile yaşlılar yurduna çevirdiğiniz Boluspor’n durumu gördü, onun için Altınordu modeline döneceğini söyleyen başkanına ve Boluspor maçlarında malzemeci senin ayağının yanına KOLİLERCE SU KOYMASI GEREKİYOR !!!

 

Y.EFE

Y.EFE
2019-09-10 14:44:29

Bütün taraftar olarak her kelimesine katılıyoruz. 18 oyuncu alınmış 19 oyuncu gönderilmiş devre arasında daha ne kadar gelip gidecek oyuncu olacak meçhul. Yıllardır bu şekilde. Kulübün kasasını borcunu düşünüyoruz diyen bir yönetim bu kadar transfer yapar mı. Bu şekilde olduğu halde bir Emre Kılınç bir Umut Meraş çıkartmışız. (Tabi onlarda yönetimin plansız sözleşmeler yapması nedeniyle ekonomik olarak olması gereken değere satılamamıştır.) Başarılı olmuş alt yapı takım oyuncularımıza fırsatlar versek daha niceleri çıkacağı aşikardır. 1, 2, 3, yıl süperlige çıkmasak olur ama bu gençleri kazanırsak 4, 5, 6, yıl sonra rahatlıkla süperligde olabilir ve ekonomik olarakta güçlenebiliriz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PODJ3