Boluspor Play-Off'a Nasıl Kalır?

Boluspor Play-Off'a Nasıl Kalır?

Ligin 31.haftası tamamlandı ve kalan 3 haftada Boluspor nasıl Play-off'a kalırın araştırmasıdır.

23.04.2024

Özel Haber; Zafer Filiz

 

Ligin 31.haftası tamamlandı ve kalan 3 haftada Boluspor nasıl Play-off'a kalırın araştırmasıdır.

 

Boluspor 47 puan ve averaj dezavantajıyla 9ncu sırada yer alıyor. Eyüpspor Süper lige çıkmaya garantilerken, Göztepe bu hafta sahasındaki Gençlerbirliğinden 3 puanla ayrılırsa matematiksel olarak Süper lige çıkan ikinci takım olacak.

 

Çorumspor, Sakaryaspor, Bodrumspor ve Kocaelispor'sa üçüncülük için yarışıp birtanesi direk Play-Off finalinin ilk adayı olmak için uğraşacaklar. Kalan 3 takımsa Play-Offa kalmaya çalışan Bandırma, Gençlerbirliği ve Boluspordan birinin rakibi olmasını bekleyecekler.

 

31.hafta Sonunda tablo ve kalan maçlar sırasıyla şöyle;

 

1. Eyüpspor 69 Puanla kalan 3 maçından önce Süper lige çıkmayı garantiledi maçları prestij 3 neticeli sonuçlarına gebe.

2.Göztepe 63 Puanla 32.haftada sahasında Gençlerbirliğini yendiği takdirde matematiksel olarak Süper lige çıkan ikinci takım olucak. Kalan 2 haftası prestij maçlarına çıkıcak.

3.Çorumspor 55 Puanla sırasıyla düşme korkusu olmayan Erzurum deplasmanı 3 puan, sahasında Şanlıurfa düşme hattında en kötü beraberlik veya galibiyet 1 yada 3 puan, Son Boluspor deplasmanı Bolusporumuza yenilir diye düşünüyoruz ve ligi 59 yada 61 puan arası bitirir.

4.Sakaryaspor 54 Puanla sırasıyla düşmesi garantilenmiş Giresunspor deplasmanı 3 puan, düşme hattında Tuzlasporla sahasında 3 puan yada 1 puan, 3ncülük iddiası olan Kocaeli deplasmanında ya yenilir yada 1 puan alır ve ligi 58-61 puan arası bitirebilir.

5.Bodrumspor 52 Puanla sırasıyla düşme hattında Tuzlasporla berabere kalır 1 yada yener 3 puan, Kocaelisporla sahasında ya berabere kalır 1 yada yener 3 puan, Göztepe deplasmından ise ya berabere kalır 1 yada yener 3 puan alır ve ligi 55-61 puan arası bitirebilir

6.Kocaelispor 52 puanla sırasıyla Play-offa kalma mücadelesi veren ve sınırda bulunan Bandırma ile sahasında 3 puanı alır, Bodrum deplasmında ya yenilir yada 1 puan alır, son sahasında Sakaryasporu ya yener 3 puan alır yada berabere kalır 1 puan alır ve ligi 57-59 puan arası bitirebilir.

7.Bandırmaspor 47 puanla Play-off katılma sırasında son bilet için avarajla önde. İlk deplasmanda Kocaelisporla karşı yenilir, düşme hattındaki Keçiörenden sahasında 1 puan yada 3 puan alır, yine düşme hattındaki Adana deplasmanından beraberlik 1 puan yada yenilgiyle döner ve ligi 49-51 puan arası bitirebilir.

8.Gençlerbirliği Bandırma gibi 47 puanla avarajla Play-off bileti almaya çalışıyor. Göztepe deplasmanından puansız dönceceğini düşünüyoruz, düşen Giresunsporu sahasında yenerek 3 puanı alır, düşme hattındaki Tuzlasporla ise deplasmanda en iyimser 1 puan alır veya yenilir ve ligi 50-51 puan arası bitirebilir.

9.Boluspor Gelelim yine 47 puanla averajla Play-off biletinin son sırasındaki takımımıza. Düşmesi kesinleşen dost takım Altaydan sahamızda 3 puan cepte diyelim bir aksilik olmazsa. Ligde düşme hattındaki en zorlu maçımız Manisa deplasmanında 1 yada 3 puanla dönersek, son sahamızdaki Çorumspor maçı final maçımız olucak. Eğer Çorum 3ncülük hayaline erişemezse bize pek zorluk çıkaracağını zannetmiyorum. O yüzden Çorum maçına bir 3 puan daha yazıyoruz. Bolusporumuzu bu tahminlerimizle 54-56 puan arası ligi tamamlayarak Play-Off'a katılan son takım olur.

 

Tahmini tablomuz ve puan durumları;

1 Eyüpspor 2 Göztepe 3 Çorum-Sakarya-Bodrum dan biri 6 Kocaelispor 7Boluspor

 

Sizlerinde tahminlerinizi haberimizi altına bekliyoruz. Herşey gönlünüzce hersey Bolusporumuzun gönlüne göre olsun.

 

MT

MT
2024-04-26 22:10:23

İstatistiklere bakıldığında amaçsız takımların daha fazla sorun çıkardığı görülür. İnşallah Altay'ı yeneriz. Hiçbir maç sahaya çıkmadan kazanılmaz. Haftaya stresli Manisa'dan daha rahat 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Çorum maçında ise her iki takıma da 1 puanın yeterli olacağını ve dostça biteceğini tahmin ediyorum.

Tataftar

Tataftar
2024-04-24 10:51:36

Üç maçın ikisini alırsak büyük ihtimalle play-offa kalırız bütün işler sahaya çıkacak onbir futbolcuların siğirli ayaklarında yalçın hoca eyüp maçında nasıl taktik verdiyse bu taktik önümüzde üç maç için geçerli olup play-offa kalırız

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 8AY5M