Protesto da ediyorum

 Protesto da ediyorum

Boluspor - Adanspor maçının ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer açıklmada bulundu.

11.12.2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, yayıncı kuruluşun muhabir göndermemesini eleştirerek başladığı basın toplantısında, “Maç değerlendirmesinden önce yayıncı kuruluşun bizim ligle ilgili maç öncesi ve sonrası röportajlar için muhabir göndermemesini eleştiriyorum. Protesto da ediyorum. Burası çok değerli bir lig. Bu ligde oynayan takımlar çok değerli. Nasıl bir anlayıştır bu bilmiyorum. Herhalde flaş röportajlarda ya da maç öncesi ve sonrasında kendimiz soru soracağız ve kendimiz cevaplayacağız. Herhalde bu karar tekrar gözden geçirilir. Çünkü onların aldığı karar bu ligin değerini değiştirmez” dedi.

“Maçın zor geçeceğini biliyordum”
Karşılaşmada önemli 2 puan kaybettiklerini ifade eden Erginer, “Maçın çok zor geçeceğini biliyordum. Oyuncularımla da paylaştım. Çünkü rakibin kapanacağını, buraya 1 puan için geleceğini çok iyi biliyorduk. Buna göre de çalıştık. Maçta 32 orta yapmışsınız, 23 tane ceza sahasında topla buluşmuşsunuz, 9 korner atmışsınız ama gol atamıyorsunuz. Bu tip maçlarda kapanan rakipleri açmak için gole atmaya ihtiyacınız var. Oyunu 3. bölgeye yıkıp üretkenlik yada bitiricilik anlamında etkisiz kalırsanız bunun yansıması puan kaybı olarak dönüyor. Oyuncularımı eleştiremeyeceğim. Gol dışında çok üstün oynadığımızı düşünüyorum. Ama çok önemli 2 puan kaybettik. Geçen haftaki Ümraniye galibiyetini çok daha değerli kılabilecek 3 puan lazımdı. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu 2 puanı telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

Taraftar

Taraftar
2021-12-12 12:20:01

Takım nasıl olduysa ilk 11 görev yapan oyuncuların bazıları hiç katkı sağlacak bir etkide bulunmadılar örnek vereyim hakan amatörce top oynadı ve sen bu oyuncuyu 90dakika takımda tuttun bertu bireysel hata yapınca oyunda kuramazsın maçıda almasını bilemezsin senin nasıl futbol anlayış şeklin var canavar gibi gençlerin var niye olanlardan faydalanmıyorsun hakan takıma hazır olmadığını gördük geçen iki hafta takım iyidi bu haftada sefilleri oynandığını gördük samsun maçında inşallah aynı hatayı yapmazsın reha bey

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OVAWM