Puanları Paylaştılar

Puanları Paylaştılar

Boluspor sahasında düşme hattındaki rakibi Altay karşısında golsüz berabere kalarak puanları paylaştılar.

30.04.2023

Boluspor sahasında düşme hattındaki rakibi Altay karşısında golsüz berabere kalarak puanları paylaştılar.

 

Boluspor 0-0 Altay

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Ali Yılmaz, Kadir Beyaz, Yusuf Susuz

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Posmac, Naby Oulare (Dk 72 Ibrahime Balde), Batuhan İşçiler, Tugay Kaçar, Burak Asan (Dk 72 Onur Ulaş), Berk Yıldız (Dk 74 Abdurrahman Canlı), Guy Michel Landel, Dejvi Bregu, Furkan Demir (Dk 46 Kayamba)

Teknik Direktör: Görkem Görk

Altay: Eren Karataş, Salih Sarıkaya, Kutay Yokuşlu, Björkander, Naderi, Arda Gezer (Dk 66 Murat Berkan Demir), Zeki Yıldırım, Onur Efe (Dk 66 Marco Paixao), Deniz Kadah, Eren Erdoğan, Tolga Ünlü (Dk 84 Sefa Özdemir)

Teknik Direktör: Tuna Üzümcü

Sarı Kart: Kayamba, Bregu (Boluspor)

 

Spor Toto 1.Ligin 35.haftasında Dyorex Boluspor sahasında İzmir temsilcisi Altay’ı konuk etti. Kırmızı beyazlılar sahaya Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Posmac, Naby Oulare, Batuhan İşçiler, Tugay Kaçar, Burak Asan, Berk Yıldız, Guy Michel Landel, Dejvi Bregu, Furkan Demir on biri ile çıktı. Konuk ekip Altay ise Eren Karataş, Salih Sarıkaya, Kutay Yokuşlu, Björkander, Naderi, Arda Gezer, Zeki Yıldırım, Onur Efe, Deniz Kadah, Eren Erdoğan, Tolga Ünlü on biri ile sahadaki yerini aldı. Daha çok orta alan oyunu şeklinde geçen ve gol pozisyonu olmayan ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle girdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Dyorex Boluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Kırmızı beyazlılarda Furkan Demir saha kenarına gelirken, Joel Kayamba oyuna dahil oldu. İkinci yarıda da iki takımda gol yollarında etkisiz kaldı. Gol bulmakta zorlanan iki takım bir puana razı oldu. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar puanını 49 yaparken, konuk ekip Altay’da puanını 34 yaptı. Dyorex Boluspor ligin 36.haftasında deplasmanda Bandırmaspor’un konuğu olacak. Altay ise İzmir’de kendi sahasında ligden düşmesi kesinleşen Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

 

Maçtan Dakikalar:

Dk 6; Organize gelişen Boluspor atağında Hakan’ın ortasında ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrası top kaleci Eren Karataş’ta kaldı.

Dk 21; Hızlı gelişen Boluspor atağında sağ kanattan Hakan Bilgiç’in ortasında savunmanın ters vuruşunda kornere çeldi.

Dk 26; Kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşan Burak Asan, sert şutunda gole çok yaklaştı.

Dk 45; Hızlı gelişen Boluspor atağında sağ kanattan Furkan’ın ortasında arka direkte müsait pozisyonda bulunan Bregu istediği gibi vuramadı ve topu dışarı gönderdi.

İLK YARI SONUCU DYOREX BOLUSPOR 0 – 0 ALTAY

Dk 46; Sol çaprazda topla buluşan Bregu’nun ceza sahası dışından şutunda kaleci Eren Karataş gole izin vermedi.

Dk 58; Kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bregu’nun sert şutunda kaleci Eren topu kornere çeldi.

Dk 59; Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışına seken topu önünde bulan Naby Oulare’nin sert şutu az farkla dışarı çıktı.

Dk 82; Bregu’nun kullandığı serbest vuruşta kafasına top çarpan Tolga Ünlü bir anda yerde kaldı. Ünlü oyuna devam edemedi.

MAÇ SONUCU DYOREX BOLUSPOR 0 – 0 ALTAY

ibrahim

ibrahim
2023-05-01 22:39:04

ADamlar ligi bitirmişler. Kazanma azmiyle oynamadılar. Biraz hırs ve azim gösterilseydi yenerlerdi. ama kazanma azmi yoktu. olabilecek şeyi keyfe keder yapmadılar. kazansalardı önümüzdeki haftalarda bir ümit diyecektik Dedirtmediler.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-04-30 19:02:33

Sezon sonunda en zevksiz- kalitesiz maç anketi yapılsa; bu maç ilk sırada yer alır. Bu oyunla hangi takımı yeneceğiz? Futbolcular kafalarında sezonu bitirmişler, yapılacak birşey kalmamış. 3-4 futbolcunun dışında diğerlerinin aklı tatilde. Çoğu futbolcu ile iki (2) yıllık anlaşma yapıldı fakat ilk onbirde oynayacak futbolcu sayısı 3-4'ü geçmiyor. Yönetimin yeni sezonda işi zor. Bu futbolcularla bir yere varılmayacağını başkanımızın da görmesi gerekir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu W4JIX