REŞMEN BOLUSPOR'DA !

REŞMEN BOLUSPOR'DA !

Beypiliç Boluspor, son olarak Yılport Samsunspor forması giyen tecrübeli futbolcu Erkam Reşmen ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

08.06.2021

Erkam Reşmen’i tanıyalım:

1989 Antalya doğumlu olan Erkam Reşmen, Antalyaspor altyapısında futbola başladı. Daha sonra Beşiktaş’a transfer olarak burada profesyonel olan Reşmen, 2011-2012 sezonunda Kulübümüzde kiralık olarak forma giymişti. Kariyerinde 182 kez TFF 1. Lig karşılaşmasında mücadele eden tecrübeli futbolcu, 114 kez TFF 2. Lig’de, 3 kez Süper Lig’de forma giydi. Reşmen, 2020-2021 sezonunda Yılport Samsunspor forması ile 26 kez görev yaptı.

M.T.

M.T.
2021-06-09 20:18:53

Reşmen iyi transfer. Yönetimi tebrik ederim. Defans her zaman tecrübeli olmalı. Bizden gidip başka takımları şampiyon yapanlar bizde tecrübe kazandıklarından dolayıdır. Bilazer tutulsa iyiydi. Ama illa gideceğim diyen adamdan da hayır gelmezdi. Aynı şekilde Diarra da... Gitmek için her türlü taklayı atmıştı. Adamlarda aidiyet duygusu oluşmadıysa yönetimi eleştirmek yersiz. Ama MELİH öyle miydi? Hiçbir yönetimi dert etmedi. Çünkü onun Boluspor'a aidiyet duygusu vardı. Ahlaklıydı. Bir hata yapıp ta, kendileri illa gideceğim diye dayatmadıktan sonra Kasongo ve Selmaninin para için kesinlikle gönderilmemesi gerekir. Aslında Araz da bu sene iş yapardı uyum sağlamışlardı. Ama gönderildi galiba.

Y.EFE

Y.EFE
2021-06-08 18:17:51

Hatalar zinciri başlamasın yolun başında aklınızı başınıza alın. 30 yaş üstü ve daha önce kulübümüzde oynamış oyuncular da neyin nesi. Şimdiye kadar ne faydalarını gördük. Geçen yıl Hayrullah Blazer yaşı da gençti gitti Giresunsporla full oynayıp şampiyonluk yaşadı, Burak Bekaroğlu süperligden Karagümrük le anlaştı. Elindeki gençleri ver başka takımlara 30 yaşını geçmiş oyuncuları doldur. Olacak iş değil inanamıyorum hala ders alınmıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu K9X8T