SADECE BİRİ TUTTU

SADECE BİRİ TUTTU

Boluspor'un devre arası transferlerinden Daniel Avramovski haricinde hiç biri takıma katkı sağlayamadı.

20.05.2024

Boluspor'un devre arası transferlerinden Daniel Avramovski haricinde hiç biri takıma katkı sağlayamadı. Bunlardan Sırp oyuncu Petar Gigic ile birlikte diğer 7 transfer tam bir hayal kırıklığı oldu.

Boluspor ilk yarıyı her şeye rağmen iyi bir noktada bitirirken, sezon başı yapılan transfer hataları devre arasında da devam etti. Ekibimiz 8 oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katarken, bu oyunculardan sadece Daniel Avramovski işe yaradı. Diğer 7 oyuncudan beklediği hiçbir verimi alamayan kırmızı beyazlılar, neredeyse giden oyuncuları resmen mumla aradı. 

BÜYÜK VE GİZLİ OPERASYONLAR

Kırmızı beyazlılar 8 oyuncuya ocak ayı transfer döneminde imzalatırken, bunlardan sadece Daniel Avramovski bu transfer döneminde nokta atışı oldu. Boluspor bu oyuncunun dışında büyük ve gizli operasyon adı verilen çalışma ile Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli, İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener, Jefferson Nogueira Junior ve Peter Gigic ile ara transferde imzalamıştı. Bu isimlerden Sırp oyuncu Petar Gigic gol sorununu çözmek için “çilek transferi” olarak lanse edilse de Gigic apar topar gönderilen Bettaieb'i bile mumla arattı. Sırp oyuncu yarım devrede 12 maçta hiç gol kaydedemedi sadece 2 asist yaptı.

Bu oyuncunu dışında diğer transferlerde beklenen katkıyı sağlayamadı. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PMDHB