ŞAHİN'LE HEDEF SÜPER LİG !

ŞAHİN'LE HEDEF SÜPER LİG !

Çağlar Şahin Akbaba Boluspor’un sırrını açıkladı.

26.10.2022

Boluspor’da başarılı performansıyla dikkat çeken Çağlar Şahin Akbaba, takımdaki grafiğiyle tüm taraftarın takdirini kazanan isimlerden biri oldu.Sezon başında Gaziantep FK’dan Boluspor’a gelen 27 yaşındaki Çağlar Şahin Akbaba kısa sürede oyun performansıyla göz doldurdu. 9 maçta kalesinde 6 gol gören Akbaba’nın performansıyla Boluspor’u ligde en az gol yiyen 2’inci takımı yapmayı başardı.Sezon başından beri yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Akbaba,

“Takım olmanın ve iyi mücadele etmenin bu ligde ne kadar çok önemli olduğunu bu zamana kadar gösterdiğimizi düşünüyorum. Her maça ayrı hazırlanıp rakiplerimize göre oyun stratejisi belirliyoruz. Bunun sonucunda da iyi sonuçlar elde ediyoruz. İyi bir takımız. Sezon sonuna kadar da inşallah bu şekilde devam ederiz” ifadelerini kullandı.

AZ GOL YEMEK TAKIMIN BAŞARISI

9 maçta 6 gol yeme durumunun sadece kendisiyle alakalı olmadığını belirten Akbaba, “Takım halinde doğru oyun ve doğru savunma yapıyoruz. Bir futbolcu için huzur çok önemli. Bolu’da çok rahatım. Bana güven duyan bir teknik direktörümüz var. Sait Karafırtınalar ve alt yapıdan hocam olan kaleci antrenörü Yahya Yılmaz’ın üzerimde büyük bir katkısı var.” dedi. 

TAKIMIN SİNERJİSİ BİZİ FARKLI YERLERE GETİREBİLİR

Sezon başındaki hedeflerinin play-off oynamak olduğunu söyleyen Akbaba, takımın sinerjisinin kendilerini ligde farklı yerlere getirebileceğini, önlerinde uzun bir yol olduğunu ama ilk hedefin, Süper Lig’e yükselmek şeklinde öngördüklerini belirtti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KHN8Y