BU KULÜBÜN BASIN SOZCÜSÜ YOK MU?

BU KULÜBÜN BASIN SOZCÜSÜ YOK MU?

Bolusporda geçen sezon Barboros Gözneli açıklamada bulunurken bu sezonda Boluspor yönetiminin yapacağı açıklamaları Teknik Direktör Reha Erginer yapmaya başladı.

20.12.2021

Geçen sezon Sportif Direktörlük yaparken hiç sesi soluğu çıkmayan Barboros Gözneli durup dururken AA muhabirine Roportaj vermişti. Kendi boyundan büyük açıklamada bulunup , Boluspor yönetiminden biriymiş gibi açıklamada bulunmuştu. Açıklamasında Boluspor'un mali durumundan girmiş, eski yönetimlerden çıkmıştı. Önümüzdeki sezonun(bu seneki) iskelet kadrosuna kadar dile getirmişti.

 

Barboros Göznelinin Roportajı bu linkte;

https://www.fanatik.com.tr/barbaros-gozneli-vahim-bir-durumdan-buralara-geldik-2211199

 

Bu hafta Ankaragücü maçı sonrası Boluspor'un 2-0 yenildiği maç sonrası Oynanan oyun hakkında konuşması lazımken Eski Sportif DirektörBarboros Göznelinin  aynısını Boluspor Teknik Direktör Reha Erginer yaptı.

 

Boluspor yönetimi susarken bu maaşlı çalışanların   takım hakkında konuşmayarak kendi görevlerinin dışında açıklamalarını dikkatle takip ediyoruz.

Haber: Oğuzhan Serçe

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-12-20 17:57:56

Türkiye'de nice başarılı teknik direktörlerini; taraftarlar zaman olmuş istifasını istemişlerdir. Hiç bir teknik direktör taraftarını dışlamamıştır. Yönetimin yapamadığını, yapması için talimat veren maaşlısı yapıyor. Söz konusu zatın basın açıklaması biter-bitmez yönetim tarafından gönderilmesi gerekirdi. Bu yönetimin inadı-gururu-kibiri-ben seçimle geldim, sorumlu benim-taraftar da kim oluyor? Sorumluluğu yok vb. düşüncelerin sonucu Boluspor'a yazık oluyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HOE3Z