Saray 2 pastanesi Lider Bitirmeye Yakın

Saray 2 pastanesi Lider Bitirmeye Yakın

Aydın İnceayan ve İsmail Benli adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası A Grubu 6.Hafta 2.maçında Saray Pastanesi 2 Anahtarcı Emin, Akay Kardeşleri 9-2 yenerek grubu lider bitirmeye çok yaklaştı.

02.07.2019

Karaçayır Sentetik sahada oynanan maça oldukça iyi başlayan grup lideri Saray Pastanesi 2 Anahtarcı Emin takımı 7.dakikada 1-0 öne geçti. Akınlarını kesmeyen Anahtarcı Emin takımı 2.ve 3.golü de zorlanmadan buldu: 3-0. 3.golden sonra yüklenen Akay Kardeşler maçtaki ilk golünü yakaladı: 3-1. İlk yarının son bölümlerinde farkı açan Anahtarcı Emin takımı soyunma odasına 5-1 üstünlükle gitti. 2.yarının ilk dakikalarında fark 5’e çıktı: 6-1. Bu golden hemen sonra 7.gol de gecikmedi: 7-1. Akay Kardeşler farklı skora rağmen gol bulma çabalarının karşılığını 2.golle aldı: 7-2. Karşılaşmadan 7-2 galip ayrılan Anahtarcı Emin takımı son maçlar öncesi yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Akay Kardeşler ise grupta şansı kalmayan takımlar arasına katıldı.

Saray Pastanesi 2 Anahtarcı Emin: Ahmet, Adem, Ali, Bahadır, Engin, Gökhan, Sercan, Yetiş, Sinan, İlkay, Volkan, Hacı, Mustafa, Fatih, Savaş, Ali Osman

Akay Kardeşler: Hüseyin, Muzaffer, Murat, Özer, Erkan, İlker, Abdullah, Orhan, Cemil, Rıza, Hasan, Ulvi, Hüseyin, Ali, Metin

Çeyrek Finalistler Belli Oldu

 Bu sonuçların ardından A Grubu’nda: Anahtarcı Emin,  Jotun Hisar, Çağsu Hastanesi ve Sem-Mak takımları çeyrek finale kalan ekipler oldu. Turnuvaya son maçlar öncesi Akay Kardeşler, Köroğlu Beton ve Yurt İletişim takımları ise veda etti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XZTKZ