SAVAŞ ABAK VE YÖNETİMİNDEN ALKIŞLANACAK HAREKET!

SAVAŞ ABAK VE YÖNETİMİNDEN ALKIŞLANACAK HAREKET!

Göreve gelir gelmez dört koldan çalışmalara başlayan Savaş Abak yönetimi kısa sürede camianın taktirini kazandı.

09.06.2022

Yıllardır bakım görmeyen, adeta harabeye dönen Boluspor tesislerinde hummalı bir çalışma başladı. Çatısının aktığı, sıvalarının döküldüğü, halılarının rutubetten çürüdüğü Boluspor tesislerine ivedilikle el atan yönetim tadilat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmaları bizzat yürüten tesislerden sorumlu başkan vekili Abdullah Alemdar, "Tadilatlara öncelikle çatıdan başlamış bulunmaktayız. Çünkü çatıdan akan kar suları ve yağmur suları üst katlarda ki 33 tane odaya ciddi anlamda bir zarar vermiş durumda. Dolayısıyla acil olarak ön planda çatıyı aldık. Çatı çalışmamız başladı. Allah nasip ederse bu hafta sonu da bitirmeyi planlıyoruz. Hava durumuda tabi burada etkisi önemli. Bunun dışında binamızın dış cephesinde dökülmeler mevcuttu. Dolayısıyla ana binada bununla ilgili de çalışmalara başladık. Dış cephe boya çalışmaları da yine hedeflediğimiz üzere bir hafta içersinde bunlarda bitirmeye düşünüyoruz. Buradaki sıkıntımız zamana karşı yarışıyoruz. Çünkü futbolcuların gelme süresi ile bizim bu tadilatı bitirme süremizin kesinlikle çakışmaması gerekiyor.

Çatıyı garantiye aldıktan sonra 33 tane odanın şu anda halılarını kaldırıyoruz. Halılar deforme olmuş, koku ve sağlıklı olmayan bir durum ortaya çıkartmış. Bunların tamamını kaldırıyoruz ve bu bölgede de hemen bir parke çalışması ve odalardaki elektrik su tesisatlarında tadilat yapılacak. Hemen akabinde de yine boya badana işleri ile birlikte odalarda hazır hale getirmiş olacağız.

Ana binadaki çalışmalarımız arasında soyunma odalarının ve duşların olduğu bölgede de yine bir fayanslarla ilgili son bir çalışmamız olacak. Üç katı komple boyuyoruz. Aşağıda da yine aynı şekilde soyunma odaları bölgesine de boyama ve fayanslarla ilgili bir çalışma yapacağız. Bütün bu süreçlerin 10 gün maksimum 15 gün içersinde bitirmiş olması gerekiyor. Çünkü ancak yetişebiliyoruz.

ALT YAPIDADA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Bundan sonraki aşamada da Allah nasip ederse alt yapıya yönelik bir çalışmamız olacak bununla ilgili bilgilendirmeyi da daha sonra size yaparız. Çünkü orayada acil el atılması gerekiyor. Gerçekten alt yapının tesislerininde durumu içler acısı halde.

TANJU BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Burada esas olan bu tadilatların yapımında ve ilerlemesi noktasında Belediye başkanımız Tanju Bey’in ve ekibinin katkısı çok önemli. Çok büyük katkısı olduğunu vurgulamak isterim. Kendilerine de buradan spor yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UOZDB