SEBENSPOR 1 SAYI İLE YENİLDİ

SEBENSPOR  1 SAYI İLE YENİLDİ

İlimizi Erkekler Hentbol 1.Liginde temsil eden başarılı takımımız Sebenspor ligdeki en önemli takımlardan Yozgat Bozokspor ile evinde karşılaştı. Son bölümleri heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta 7 sayılık farkı kapatan ekibimiz bitime 5 saniye kala net pozisyonu kaçırınca salondan 1 sayı farkla yenik ayrıldı: 27-28.

15.10.2018

Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan maç uzun süre hafızalardan silinmeyecek cinstendi. 2.yarının başlarında 7 sayı gibi ciddi bir farkla geriye düşen temsilcimiz beraberlik şansını kaçırdı. Rakip kalecinin el-kol hareketleriyle gerdiği maçta Yozgat ekibinden 2 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 1 oyuncu ise mavi kartla salonun dışına atıldı. Maç sonunda rakip kaleci ve antrenörler Bolulu taraftarlara saldırmaya kalkarken, güvenlik güçleri olayların büyümesini engelledi. Özellikle Sebenspor’un tecrübeli oyuncusu Uğur Çoban olayların yatışmasında önemli rol oynadı. Taraftarların büyük destek verdiği Sebenspor mücadelesi ile maç sonunda büyük alkış aldı.

Süleyman Başkan’a Büyük Jest

Maçın devre arasında Sebenspor Kulübü tarafından Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’a üzerinde adının yazılı olduğu Sebenspor forması hediye edildi. Bu anlamlı jest karşısında Özbağ’ın oldukça mutlu olduğu görüldü.

Salon: Karaçayır

Hakemler: Hasan Tiryaki – Mehmed Sinan Çoban

Sebenspor: Batuhan, Berat, Berkay, Doğukan, Emirkan, Emre, Eray, Furkan Emre, İsmail Altunbaş, İsmail Altuntaş, İsmail Özgün, Kerem, Oğuzalp, Onurcan, Samet Can, Uğur

Antrenör: Gürkan Gümüş

Yozgat Bozokspor: Talevski, Alihan, Memiş Mert, Muhammed Emre, Turchenko, Taha Berk, Kadir, Muammer, Burak, Erkan, Kerim

Antrenör: Hacı Hüseyin  Çelik

İlk Yarı: 13-15, Maç Sonucu: 27-28

 

Maçtan Dakikalar

Maçın ilk golü 2.dakikada konuk takımdan gelirken temsilcimiz bu gole aynı dakikada cevap verdi: 1-1. İlk bölümde rakip takım sert oynadı ve art arda sarı kartlar gördü. 5.dakika 3-1, 10.dakika ise 5-3 konuk takım üstünlüğü ile geçildi. 15.dakika 7-5 ile geride kalırken, Sebenspor 17.dakikada 7-7 eşitliği yakaladı. 19.dakikada Sebenspor ilk kez öne geçti: 8-7. 25.dakika 12-11, ilk yarı ise 15-13 Yozgat takımının üstünlüğü ile tamamlandı. 2.yarının 5.dakikasında fark 4 sayıya çıktı: 14-18. 10.dakikada maçtaki en büyük fark konuk takım adına ortaya çıktı: 16-23. Bu bölümden sonra ekibimiz maça yeniden ağırlığını koymaya başladı. 20.dakikada ekibimiz farkı yeniden 4 sayıya indirdi: 22-26. 25.dakika 26-23 konuk takımın üstünlüğü ile geçildi. Son 5 dakikada temsilcimiz rakibine yüklendi. Oyuncularımızı durdurmak için sık sık sertliğe başvuran rakip takımda 2 oyuncu kırmızı, 1 oyuncu ise mavi kart gördü. Bitime 30 saniye kala temsilcimiz farkı 1 sayıya indirdi: 27-28. Rakip takım hücum şansından boş dönünce bitime 5 saniye kala kaleci Kerem’in uzun pasıyla eşitlik şansını yakaladı ancak hücum şansını forvetlerimiz kaçırınca müthiş maçı kazanan konuk takım oldu. Temsilcimiz bu maçtaki mücadelesiyle spor camiasının büyük takdirini kazanırken süper bir geri dönüşü de ucu ucuna kaçırmış oldu. Ligde tek yenilgisi olan Sebenspor 5.haftada 4 Kasım Pazar günü saat 18.30’da İstanbul Üniversitesi Spor Birliği takımına konuk olacak.

Barış GÜZELTÜRK

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FSE4P