Seri Sonu

Seri Sonu

Boluspor sahasında ağırladığı lider Samsunspor'a farklı mağlup olarak 2 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı.

28.03.2023

Boluspor sahasında ağırladığı lider Samsunspor'a farklı mağlup olarak 2 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı.

 

Boluspor 1-5 Samsunspor

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu


Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Abdülhamit Söyler


Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar(Dk 72 Kerem Paykoç), Joel Kayamba(Dk 70 Berk Yıldız), Safa Kınalı(Dk 53 Zahit Çınar), Dejvi Bregu, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Gökhan Alsan(Dk 70 Burak Asan), Bülent Cevahir, Abdurrahman Canlı, Dino Ndlovu(Dk 46 Ibrahime Balde)
Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer


Yılport Samsunspor: Jakup Szumski , Alim Öztürk, Celil Yüksel(Dk 46 Soner Aydoğdu), Moreyko Fofana, Cihan Kahraman, Youssef Ait Benasser (Dk 37 Yusuf Emre Gültekin) Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Soner Gönül( DK 82 Mücahit Albayrak), Kadeem Raymond Harris(Dk 37 Ali Ülgen), Douglas Souza(Dk 72 Antonio Fernandes)
Teknik Direktör: Hsüeyin Eroğlu


Sarı Kart: Hakan Bilgiç (Dyorex Boluspor), Soner Gönül, Yusuf Emre Gültekin (Samsunspor)
Kırmızı Kart: Hakan Bilgiç


Gol: Gökhan Alsan Dk 8 (Dyorex Boluspor), Douglas Souza Tanque Dk 47, 53, 61, Antonio Fernandes Dk 74, Soner Aydoğdu Dk 84 (Yılport Samsunspor)

 

Spor Toto 1.Ligin 29.haftasında Dyorex Boluspor, sahasında karşılaştığı lider Yılport Samsunspor karşısında sahadan 5-1 mağlup ayrıldı. 

 

Spor Toto 1.Lig’in 29.haftasında Dyorex Boluspor sahasında lider Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar sahaya; Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar, Joel Kayamba, Safa Kınalı, Dejvi Bregu, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Gökhan Alsan, Bülent Cevahir, Abdurrahman Canlı, Dino Ndlovu on biri ile çıktı. Konuk ekip Yılport Samsunspor ise Jakup Szumski, Alim Öztürk, Celil Yüksel, Moreyko Fofana, Cihan Kahraman, Youssef Ait Benasser, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Kadeem Raymond Harris, Douglas Souza on biri ile sahadaki yerini aldı. Karşılaşmaya etkili bir başlangıç yapan Dyorex Boluspor, baskılı oyununun sonucunda golü buldu. Mücadelenin 8’inci dakikasında sağ kanattan Hakan Bilgiç’in ortasında Gökhan Alsan penaltı noktası üzerinde harika bir kafa vuruşuyla kırmızı beyazlıları öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oyununu sürdüren Boluspor, devreyi 1-0 önde kapattı.


İkinci yarı Boluspor için kabus gibi başladı. İlk yarının aksine ikinci yarıda çok daha üstün bir Samsunspor ile karşılaşan Boluspor 47’inci dakikada kalesinde golü gördü. Boluspor’da Safa Kınalı’nın büyük hatası sonrası topla buluşan Fofana’nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Douglas Souza skora denge getirdi.  Karşılaşmanın 51’inci dakikasında ise bu kez Yılport Samsunspor Hakan Bilgiç’in ceza sahası içinde topa elle dokunması sonrasında penaltı kazandı. Hakan Bilgiç’in ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonun ardından penaltı vuruşunda topun başına geçen Douglas Souza farkı ikiye çıkardı. 61’inci dakikada yine sahneye çıkan Douglas Souza atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Soner ortasında arka direkte kafayı vurdu ve skoru 3-1’e getirdi. Skor avantajını da ele geçiren Yılport Samsunspor, Boluspor karşısında rahat bir oyun sergiledi ve farka koştu. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Samsunspor farkı üçe çıkardı. Sol kanatta topla buluşan Fofana çalımlarla içeri girdi. Penaltı noktası üzerinde bulunan Antonio Fernandes, Fofana’nın pasında düzgün bir vuruşla farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında bir gol daha bulan Samsunspor farkı çıkardı. Hızlı gelişen Samsunspor atağında sağ kanattan Ali Ülgen’in ortaya çevirdi. Kaleci Çağlar’dan dönen topta Soner Aydoğdu golü kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Dyorex Boluspor ilk yarısını önde kapattığı mücadeleden 5-1 mağlup ayrıldı. 

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PUR1B