SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK

Metin Akgül yazdı....

09.08.2019

Öncelikle,Boluspor Gazetesi (Futbolumuz.com) ailesine katıldığım için çok mutluyum. Katılmamda emeği geçen,Sayın Mehmet Emin Demirel abime teşekkür ediyorum. Başarılarla dolu ve tarafsız yayın hayatlarının bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini diliyorum.

 

Bolu’da bir çok gazete’de spor köşe yazarlığı yaptım ve hala yapmaya devam ediyorum.Rana Dişa hanımefendi ile kendi kurduğumuz,Bolu İlke Gazetesi,Yenihayat gazetesi,Detay Gazetesi,Olay Gazetesi ve son olarak Yenisesimiz gazetesi olmak üzere bir çok değerli basın kuruluşunda yer aldım.Bir çok kez spor muhabirliği görevinde de yer aldım.Yıllardır Bolusporumuzu çok yakından takip ediyorum.

Bir çok Başkan,bir çok yönetim,bir çok teknik direktör ve bir çok futbolcu değişti.Değişmeyen tek gerçek vardı o da BOLUSPOR’du.Siz değerli okurlarımız ile birlikte yıllardır Boluspor’u tartıştık yada Boluspor’u yaşadık.40 yaşımdayım ve Boluspor’un iç saha maçlarını kaçırmamaya dikkat ediyorum.Deplasman maçlarına ise bütçem uygun olduğu sürece gitmeye çalışıyorum.Gidemiyorsam dahi,TV kanallarından mutlaka takip ediyorum.Çocukluk yıllarımdan itibaren Boluspor aşığı bir taraftar oldum.O hala yenisi yapılamayan eski stadyum da top toplardım,hatta tribünlerde su’da sattım.Boluspor ile yatıp,Boluspor ile kalktım.Ve benim gibi Bolu’da hatta Bolu dışında yaşayan,Boluspor aşığı o kadar çok insan var ki saymakla bitmez.

 

Ve bu taraftarlar şuan yönetime çok kırgın.

Neden mi?

Bence kendileri açıklasın.Nedenini onlar daha iyi biliyor.Futbol aşığı olan bu kentimizde bulunan tüm Boluspor taraftarına bir özür borçları olduğunu düşünüyorum.

Geçen sezon son haftalarda yaşanan yönetim ile taraftar arasındaki gerginlikler maalesef bu sezona da sıçradı ve halen devam ediyor.

Sadece taraftarlar da değil,aynı şekilde bazı basın mensupları da yönetim ile basın arasındaki bu uçurumdan ve mesafeden rahatsız olduklarını,gerek yazılı basında,gerekse sosyal medya hesaplarından dile getiriyorlar.

Bir başkan veya yöneticinin şahsi fikirlerini yada düşüncelerini,direk Basın mensuplarını arayarak yada mesaj atarak yargılama yapması yerine,birebir o kişinin yanına gidip olayı tatlıya bağlaması mı erdem lik’tir?

Elbette bu uçurumun önünün biran önce kapatılmasını ve camia olarak birlik,beraberlik içerisinde,BOLUSPOR aşkı ile Süper Lig’e çıkmayı ümit ediyoruz.

Bu sezon kombine bilet satışı yapılmaması hakkında Boluspor kulübünden açıklama beklerdim,ancak her nedense bir açıklama gelmedi.

1965’ten bu yana Süper Lig’in ve 1.Lig’in tozunu attıran,rakiplerinin korkulu rüyası olan Boluspor kulübünün yönetimi veya başkan’ı,taraftarı ile arasındaki buzları biran önce eritmesi gerekmektedir.Aksi takdirde,liglerin başlaması ile birlikte işler kötüye sarabilir.Bu kez protestolar ve tepkiler stadyum dışına kadar çıkabilir.

BOLUSPOR kulübünün kötü sonuçlar almasını veya lig’ten düşmesini hiç birimiz istemeyiz.Yapılan transferler şuan için lig’te kalmamız yada şampiyon olmamız açısından yeterli görünmüyor.Sizin yapacağınız en büyük transfer BOLUSPOR’un büyük taraftarı olacaktır.

ALLAH,Bolusporumuzun yanında olsun.

Saygı ve selamlarımla.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2019-08-09 09:49:55

İmla hatası dolu bir yazı, köşe yazarı olduğunu iddia ediyorsun ama yazının tutulacak yeri yok. 6.sınıf kompozisyon yazısı kadar bile kaliteli yazılar değil maalesef... "Yapılan transferlerle şu an ligde kalmamız ya da şampiyon olmamız açısından yeterli görünmüyor" ne demek? Ligde kalmak ne demek, şampiyon olmak ne demek? Yazılanlarda mantık da yok. Ligde kalamayan zaten şampiyon olamamış demektir değil mi? Önce kendimizi bir düzeltelim, işe oradan başlayalım hadi Bismillah! İlk yazı, yeni yazı, yeni bir kalem diyerek heyecanla açtım ama büyük hayal kırıklığına uğradım... futbolumuz.com yönetimine sesleniyorum, biraz daha seçici lütfen...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 7DYTH