Siyah ile beyaz kadar farklıyız.

 Siyah ile beyaz kadar farklıyız.

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Bandırma 17 Eylül Stadında oynanan Bandırmaspor-Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, ligdeki iki rahat takımın mücadelesini izlediklerini ifade etti. Kaynak: Erginer: "Ligdeki rahat iki takımın mücadelesi oldu"

19.04.2021

Erginer, "Ligde rahat iki takımın mücadelesi oldu bugün. Baktığımızda geçen hafta çok kötü bir mağlubiyet aldık. Çok kötü oynayarak sahada gerekli duruşu göstermediğimiz bir maçta önemli bir maçtı bizim açımızdan. Buna bir tepki göstermemiz lazımdı. Aslında bizim göstermek istediğimiz tepki skorla alakalı değil. Yenersin, yenilirsin bunlar başka şeyler ama saha içinde gösterilecek duruş önemliydi. Kazandıracak oyunu ortaya koyacak karakter önemliydi. Onu da bugün ortaya koyduk. İç saha da ve dış saha da siyah ile beyaz kadar farklıyız. Bunu da bir şekilde değiştirmemiz lazım. Dış sahadaki performansımıza bakarsak neredeyse play off potasının içindeyiz. Ligin en fazla deplasmanda puan toplayan takımlarından biri olduğumuz halde iç sahada tam tersi Eskişehirspor'dan sonraki en kötü takımız. Kalan 3 maçı iyi değerlendirmek istiyoruz. Üç maçta maksimum puanı alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bandırmaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bir de deplasman takımının galip gelen hocası olarak hocalarla ilgili hiç konuşmuyorum ama parantez açıyorum. Hoca iki takımın da rahat olduğu bir maçı gereksiz yere girdi. İki takım için de bunu söyleyebilirim. Bizim gibi o da oturup kendi öz eleştirisini yaparsa çok mutlu oluruz" dedi.

 

Taraftar

Taraftar
2021-04-20 19:37:22

Hoca efendi ilk önce sen evindeki maçların nasıl alabilirim hesabını yap lütuf yapmana gerek gerek yeterli evimizde oynayacak samsun maçını nasıl alırım hesabını yapda bizde evimizde nasıl maç kazanılmış olduğunu görelim haydi Boluspor bu maçı alın teriyle alalım

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IT5EA