Spor Toto 1. Lig’de Play-Off’un finalistleri belli oluyor

Spor Toto 1. Lig’de Play-Off’un finalistleri belli oluyor

Kıyasıya bir yarışa sahne olan Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e yükselecek üçüncü takımın belli olacağı Play-Off serisinin finalistleri bugün oynanacak rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.

26.05.2019

Günün açılış maçı, Adana’da oynanan ve 0-0 sona eren Hatayspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16:00’da başlayacak. Gollü beraberlik ve olası galibiyet Adana Demirspor’un finale adını yazırmasını sağlarken, Hatayspor’un adını finale yazdırması için tek şart galibiyet olacak. 90 dakikanın 0-0 bitmesi neticesinde ise 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da gol çıkmadığı takdirde finale kalan ekibi penaltı atışları belirleyecek.

Finale çıkacak ikinci takımı belirleyecek günün diğer karşılaşması ise saat 21:00’da Osmanlıspor ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü arasında oynanacak. Ankara Eryaman Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın Gaziantep’te ki ayağı 2-0 Gazişehir’in üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Osmanlıspor’un finale adını yazdırabilmesi için gol yemeden iki veya daha fazla skorla karşılaşmadan galip ayrılması gerekirken, misafir ekip Gazişehir ise her türlü beraberlik ve galibiyette finale yükselen ikinci takım olacak.

Spor Toto 1. Lig’de 2018-2019 sezonunun Play-Off finali ise 31 Mayıs günü İstanbul’da oynanacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BGIRB