Suçlu Kim?

Suçlu Kim?

Boluspor 5nci hafta geçmesine rağmen 3 puanla tanışamadı.

18.10.2020

Boluspor 5nci hafta geçmesine rağmen 3 puanla tanışamadı.

 

Alınan kötü sonuçlar sonrası Bolu spor camiası ve taraftarın sabrı taştı. İlk yarıları oynanan futbol ve 60ncı dakikalardan sonra takım oyundan düşmesi ve son dakika yenen goller Teknik Direktör Ahmet Taşyürek'in koltuğunu sallıyor.

 

20'ye yakın alınan yerli ve yabancı oyunculardan istenilen performansı sağlayamaması, Sportif Direktöre verilen maaş ve yaptığı transferler, takım oyununun ve sistemin 5nci hafta geçmesine rağmen oturmaması artık camianın sabrını taşırdı.

 

Tuzlaspor maç sonrası saha dışındaki taraftarlar futbolculara ve teknik heyete sözlü tartışmalar yaşandı.

 

Boluspor yönetimi ve Başkanının bu mağlubiyet ve kötü gidişat sonrası Teknik Heyet, Sportif direktör ve diğer konularda ne kararlar alacağı merak konusu oldu.

Y.EFE

Y.EFE
2020-10-18 20:22:42

Her yıl söylüyoruz bu zihniyetle 20 değil 200 oyuncu alsanız değişecek birşey yok. Önce paraya kıyıp en kalitelisinden bilgili çalışkan ve çalıştıran ve otoriter bir teknik heyetle anlaşılacak. Bugün ilk 11 de 5 tane geçen sezondan oyuncu vardı yedekler hariç bunların yanına 5-6 tane iyi transfer ve altyapı takviyesi yetiyordu. Ekonomik sıkıntıdan ağlayan Nazlanarak başkan olan yönetici böyle trasfer politikası uygulamaz.

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2020-10-18 19:14:16

Yönetim ve göndermediği ve gecen hafta ona sahip çıkan ve yanında olanlar destek olanlar basaksehirden gelen sportif baskanda ve boyle kalitesiz transferlere imza atan transfer komitesinde

M.T.

M.T.
2020-10-18 18:50:49

Bu sadece hocanın suçu degil. Ama yine de gönderin hocayı. Kan değişimi şart. Futbolcuları gönderemeyeceğimize göre.... Birde dikkatimi çekti; canı gönülden üzülen kaleci Orlando ve Burak Bekaroğlunu gördüm. İnşallah öbürleri de üzülmüştür(!). Gözümden yada kamera açısından kaçmıştır inşallah. Yoksa hakkaten bu sefer iş kötü. Ruh zaten yok. İnsani duygular da yok olursa ....

Abdullah gokhan tekkol

Abdullah gokhan tekkol
2020-10-18 18:46:10

Önce hoca derhal bu aksam gonderilmedir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5C1TY