SÜPER LİGE YÜRÜYORUZ

SÜPER LİGE YÜRÜYORUZ

Boluspor Gençlik Geliştirme takımlarımızdan Elit Ligde mücadele eden U19 takımımız Süper Lige gidiyor

12.03.2019

BOLUSPOR U19 takımı, Galip KARSLIOĞLU hocamızın yönetiminde lider bulunduğu liginde Süper Lige yürüyor. Statü gereği A Takımla aynı ligi oynayan ve ligini ilk 3 içinde bitirdiği takdirde Süper Lige çıkacak olan aynı zamanda da kulübümüze hatırı sayılır bir para ödülü de kazandıracak olan U19 takımımız geçtiğimiz hafta sonu sahasında karşılaştığı GİRESUNSPOR U19 takımını rahat bir oyunla 3-1 geçerek liderliğini devam ettirdi. Son 9 haftaya lider giren Galip Hocanın talebeleri camiamıza Süper Ligi hediye etmek için var güçleriyle çalışmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz sezon sorumlu yöneticimiz Sayın Metin KUMAŞ tarafından U19 takımının başına getirilen Galip Hoca, geçen sezon ektiği tohumları bu sezon biçiyor. Takımı aldığında yeniden yapılandıran başarılı hoca bu sezon hedefe giden kaliteli bir takım ortaya çıkarmayı başarırken, A takımımıza da katkı verecek kaliteli oyuncular yetiştirmeye de devam ediyor. Geçmişte YASİN DÜLGER ve CENGİZ UMUT MERAŞ gibi isimlerin kulübe kazandırılmasında çok büyük rolü olan Galip Hocadan yine aynı kalitede oyuncular geleceğine inanıyoruz.

 

Gurubunda oynadığı 25 maçta 18 Galibiyet, 3 Beraberlik, 4 Mağlubiyetle lider durumda bulunan U19 takımımız bu hafta sonu Balıkesir deplasmanında zorlu bir mücadele verecek. Futbolumuz.com ailesi olarak hocamıza, ekibine ve talebelerine hem Balıkesir deplasmanında hem de Süper Lig yolunda başarılar dileriz.

 

Yolunuz açık olsun çocuklar...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JWLFT