Sürpriz İddia

Sürpriz İddia

Forvet arayışlarını sürdüren Bolusporda sürpriz bir isim gündeme geldiği iddia edildi.

11.07.2018

Futbolumuz.com Özel Haber

 

Forvet arayışlarını sürdüren Bolusporda sürpriz bir isim gündeme geldiği iddia edildi.

 

Rydell Poepon'nun anlaşılamayarak gitmesi, Kasımpaşadan Franck Etoundi'yle sözde anlaşma yapılmışken, üstüne haberin bazı Bolu basınında kesin anlaştı haberinin yayınlanması sonrası, futbolcunun fiyat arttırması sonucu bu transferde başlamadan bitmişti.

 

Yabancı birde yerli forvet almayı düşünen Boluspor transfer komitesi, kulübe yakın  kaynaklardan edinilen bilgiye göre kiralıkta olsa bir Beşiktaş'tan Franco gibi bu senede bir oyuncusunun kiralıkta olsa peşinde.

 

Bu ismin Beşiktaşa geçtiğimiz sezon transfer olan takımda fazla şans bulumayan genç ismin  Cyle Christopher Larin olduğu iddia edildi.

 

Bu ismin kesinleşmemekle beraber Beşiktaş Kulubü başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş ikilisinin raporuna göre Boluspor' kiralanacağı düşünülüyor.

 

İşte Larin'in karnesi;

 

17 Nisan 1995 yılında Kanada’da dünyaya geldi. MLS ekiplerinden Orlando City’de profesyonel futbola adım atan Larin, üç sezon boyunca Orlando City formasıyla 89 maça çıktı ve rakip fileleri 45 kez sarstı. Kanada milli takımının formasını 20 kez giyen ve 4 gol kaydeden 188 cm boyundaki forvet oyuncusu Cyle Larin, 2017-18 sezonunun devre arasında Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GT2FF