TAKIM BULMALARI İÇİN İZİN VERİLDİ

TAKIM BULMALARI İÇİN İZİN VERİLDİ

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da iki yabancı oyuncuya takım bulmaları yönünde izin verildi.

04.08.2023

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da iki yabancı oyuncuya takım bulmaları yönünde izin verildi.

 

Kırmızı beyazlılarda geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Landel ve Kayamba’ya takım bulmaları yönünde izin verildi.

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği iki oyuncu kırmızı beyazlı yöneticilerle görüşerek izin evraklarını aldı. Landel ve Kayamba’nın menajerlerine talimat verdiği öğrenilirken, iki oyuncunun yeni takımlarının kısa süre içinde belli olması bekleniyor.

Sadece BOLUSPOR

Sadece BOLUSPOR
2023-08-04 17:54:01

Kafa burda değil ise 1saniye durmasın ne kadar iyi topçu olursa olsun. Ondan sonra her maç bir şey yapsın diye bekleriz. Onların yerine Arda KÖKSAL gibi Ensar gibi gençlere süre versinler İnan daha çok verim alırız

Y.EFE

Y.EFE
2023-08-04 10:39:04

teknik kadroyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. İkiside hareketli ve koşan oyuncular gitmeleri şuanki kadro için büyük kayıp olur.

Taraftar

Taraftar
2023-08-04 09:37:41

Hemen gönderin adamlar kafalarına koymuşlar bu saatten sonra takıma ne faydaları olur hemen gitsinler hiç beklenmedik olay yönetim bunlar bulunmadık Hint kumaşı mı

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LVIOS