TANJU ÖZCAN'A ÖZEL ZİYARET

TANJU ÖZCAN'A ÖZEL ZİYARET

Boluspor alt yapısında yetişen ve daha sonra milli takıma kadar yükselen başarılı sporcu Cengiz Umut Meraş Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan'ı makamında ziyaret etti.

10.09.2020

Sırbistan maçında giydiği formayı hediye eden cengiz umut Meraş'e teşekkür eden milli oyuncu için başkan Özcan "Boluspor'umuzun altyapısından yetişen, gururumuz, milli futbolcumuz Umut Meraş kardeşime nazik ziyareti ve 6 Eylül 2020 tarihinde oynanan Sırbistan-Türkiye maçında giydiği 13 numaralı formayı hediye ettiği için teşekkür ediyorum" dedi. 

“AVRUPA’DA KALMAK İSTİYORUM”

Umut Meraş, “Hedeflerim doğrultusunda ayrılmak istiyorum. Fakat 1 ay daha vakit var gibi gözüküyor. Türkiye’de isteyen kulüpler var fakat Avrupa’da kalmak istiyorum. Avrupa’da futbol kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Avrupa’da kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. Bolu’da oynadığım süre boyunca ve A Milli Takım yolunda kardeşlerime saha içi ve saha dışında örnek olabilmekti. Bu başardığım için çok mutluyum” dedi.

“BURADAN GELEN TEKLİFLERE HER ZAMAN AÇIĞIM”

Bolu’nun kendisinde farklı bir yer edindiğini ifade eden Meraş, yeni yönetimin hedefe ulaşacağını ifade etti. Meraş, “Gerçekten Bolu Tabiatın Kalbidir. İlk futbol anılarımı burada yaşadığım için Bolu’dan asla vazgeçemem. 2 yıl Play-Off oynadık ama başaramadık. Çok istiyorduk ama olmadı. Sizin yeni yönetiminiz ile inşallah bu sene başaracaksınız. Yeni yönetiminiz ile güzel şeyler yapacağınızı düşünüyorum. Bolu benim ilkim olduğu için buradan gelen teklifleri her zaman değerlendireceğim” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IYWCP